[辛祖妙計安天下] 曼聯終極WW轉會新聞暨吹水區 [2203]

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
文盲都學人上網
上半場踢得唔錯wo
U21 輸比曼城6:0
起碼大多數中龍先
有一球撚到成條後防亂哂
尋日自轉落場都好生
兩個安扭轉局面
We anticipate an allocation for this game of around 34,000 tickets and will accept applications from 9.30am Friday 24th March until 9am Wednesday 29th March from;

1. Season Ticket holders who have purchased all home cup games
2. Executive Club Members
3. Season Ticket holders who have purchased all FA Cup games
4. Cup Season Ticket holders

Priority in the ballot will be given to groups 1 & 2, followed by group 3, and if tickets remain group 4. Applications will also be accepted from all wheelchair user Season Ticket holders.

都係矛得睇
下年油王爸爸買多個安比我曼
咁咪姐係承認B廢有出手
咁講得唔得架
因為條友講到人地打你, 你打番人, 無問題架WO
咁講好ON9
唔係得自轉一個安咩
最啱用嘅安去左車
我已經忍受唔到麥湯既不作為
乜尻都無做已經算踢得唔錯
金章安咪扭轉局面
too long didn't read
一黎就水蛇春咁長
眼都花
仲有個係psg
曝光率一高的話
8成機會係自爆 你自己揀啦
米路同ddg都有搞電競
麥湯打列狗同打少個先勁
吉村狗又係公海做pr
但又做得柒過人
油王老豆done deal未
佢參與乜討論都搞柒件事
我都覺得辛個球處理已經盡咗力 如果一cup過龍就射應該會比對面件後衛柵到
如果佢吸完唔修正左腳射好空
但佢要修正返右腳
其實麥湯只要無乜重大失誤已經好好
如果佢左腳係有信心
應該唔駛扭龍已經射得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞