【東升西降】研究發現美國人的智商 一個世紀以來首次下降

269 回覆
197 Like 10 Dislike
如果智商高嘅人就可以做到最好嘅決定,人就唔會係人
張導演
北韓要生存要用腦, 你要知點樣唔會比人捉去勞改, 非洲要生存唔係用腦
因為掛住玩TikTak
硬推力架上位就知啦
越近赤道越蠢
食大麻或吸毒已經好大鑊
好似話營養不良係會影響腦部發展

北韓應該低智商先啱
應該係教育出問題多
美國都係咁
條女好正
玩咗佢地幾十年終於有成績出現
制度>>>>>>>智商啦

北韓人智商10幾,年年餓死既人仲多過非洲果堆智商70既國家
美國其實係少部分高智商精英政客科學家富豪
控制三億幾平均低IQ普通美國白人黑人
大把美國人數學都唔撚識
黑人同拉丁裔都拉低左
黑人同白人之間個IQ GAP係差15 points
https://twitter.com/PaoloShirasi/status/1547627203264860164
吊詭位係比呢班低IQ白人黑人一人一張選票
不嬲唔高同埋下降緊冇衝突
反正最後智商高嘅都移民去美國到
反正最後智商高嘅人都會帶晒d資產移民去美國
食太多酸辣粉?

中国食品安全網:張蘭麻辣粉含硫酸鋁銨,「吃過量恐智力下降」
https://lih.kg/3337022
佢入面話美國人抽象概念/邏輯ok
但解難能力比較低啲
見到美國咁多左膠
同埋啲policy 勁on 9 就知
例如有啲左膠州份立左法俾啲生理男但’自我認為‘係女性既犯人入女子監獄,而且搞到一獲粥咁,你可以search 啲新聞黎睇,就知美國有啲話得事既人都好on9

仲要美國讀大學好貴,政府冇咩資助,啲人讀完都一身學債,就知呢個國家雖然有錢,但啲錢成日用係on9地方,好似第個post話賠錢俾啲黑人,你見佢咁多濕9政策對於年輕人黎講係冇咩好處
兩樣嘢關事?
大撚把水魚
連登搞眾籌都俾人呃唔少啦
叻條撚
諗起「蠢蛋進化論」 電影

智商高嘅人唔生仔
智商低嘅人狂生仔

久而久之,呢個世界越嚟越多低智商嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞