THE IDOLM@STER綜合討論區[101]响bandai的世界,一日有48個小時

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
pool到28號,但而家都冇復刻消息

重等緊花嫁蘭子復刻

重等緊花嫁蘭子復刻

如果唔改玩法就係今個月28號架啦
洗定條頸等ちひろ
Ps:放棄巴祝星梨花快到你事務所

thx
到左啦,依加煩緊4*,差2粒石

加油

重等緊花嫁蘭子復刻

如果唔改玩法就係今個月28號架啦
洗定條頸等ちひろ

齊set

齊set

齊set

無人認同?好認真
整3d條友隻眼係咪有問題

早就講左MLTD既3D好有問題

3D還原2D原圖嚟講cgss真係冇得輸

3D剩係講心口都覺得大問題啦
92睇落變72....

整得衰都算,連色都衰個下先仆街

Csgg係就算個角色冇乜愛 睇完3D都會想抽
抽抽下就變DD

MLTD係LLC望完3D都冇衝動抽

齊set

早知有LV就入定live penlight先

哥時諗住都唔會有得睇 買黎冇用

買左未

一齊加入地藏勢
如果mltd有朝一日有3色隊就好

買左未

睇埋acghk同台北再算

買左未

台北D格仔鋪我sure有
動物節我諗im@s live棒基本唔會有
我北上睇hego前一日幫偽P你再睇下

邊日

邊日

29號上到去支那動物節
30號睇完諗緊返香港定坐飛機去泡菜探LOL D朋友

邊日

29號上到去支那動物節

縱橫亞太區

買左未

台北D格仔鋪我sure有
動物節我諗im@s live棒基本唔會有

detail

邊日

29號上到去支那動物節

唯總係咪全世界都有frd精通幾十種語言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞