THE IDOLM@STER綜合討論區[101]响bandai的世界,一日有48個小時

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
十連補底
十連補底

杏仁豆腐 C92 1日目東シ28a,b @annin_oiko
【告知】夏コミ、初出店のお知らせです。#C92 1日目(金)東 シ-28a、28b。サークル名「あんかけどうふ」&「015production」です!販売物の内容などは後日お伝えします(*´꒳`*)

殺!
TD本體係仕事 打event較佢冇得輸
不如直接叫お仕事マスター算
TD本體係仕事 打event靠佢冇得輸
TD本體係仕事 打event靠佢冇得輸

日日login仕事
原來前日重新down過首活動歌係因為有某段mix錯左本身應該ゆかり唱但出左有香把聲今日上nico睇mv見到有修正版先知
the sky

【日本人氣輕小說系列 《劇場版 魔法科高中的劣等生:呼喚繁星的少女》預告片曝光】

到底劣等生哥哥達也同優等生妹妹深雪喺第一學年結束後嘅假期會遇到啲咩事呢…… 真係好令人期待呀~

the sky上劣等生

其實套野講咩架
原來前日重新down過首活動歌係因為有某段mix錯左本身應該ゆかり唱但出左有香把聲今日上nico睇mv見到有修正版先知

Mixing 條友molamola
the sky

【日本人氣輕小說系列 《劇場版 魔法科高中的劣等生:呼喚繁星的少女》預告片曝光】

到底劣等生哥哥達也同優等生妹妹深雪喺第一學年結束後嘅假期會遇到啲咩事呢…… 真係好令人期待呀~

the sky上劣等生

其實套野講咩架

聽人話麻麻地

the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片
發覺覺醒個皇冠 真係1個都未見過

全色UP果時
做全色仕事

梳 我好似講得唔好
我講緊cgss個啲
ml好似隨便玩都出料比你覺醒
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片

唔係6月上左拿咩日本
屌香港又唔上 想入場睇深雪都唔得
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片

唔係6月上左拿咩日本

想睇ngnl劇場版多啲。。

Who knows that feel...

一日內2次
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片

唔係6月上左拿咩日本

就上架啦應該

6場
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片

唔係6月上左拿咩日本

想睇ngnl劇場版多啲。。

2套都想睇
the sky

the sky上劣等生

其實套野講咩架

兄控/妹控???

講乜?扮廢屌打人
即係俗稱嘅爽片

唔係6月上左拿咩日本

就上架啦應該

希望有
聽講電視無播過既動畫好小會有得上

6場

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞