THE IDOLM@STER綜合討論區[101]响bandai的世界,一日有48個小時

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
復活

大橋巨巨強勢回歸

今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

今次個event的主角並非人氣角+玩左咁耐厭倦衝event的人多了⋯⋯⋯
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

最好冇人打 我未打過
新手無動力打event

邊一面?
CGSS 果個我當練下唔同既歌...
所以都無咩特別感覺...
不過今次應該打唔到上位張卡了

唔係新手至有動力打咩

正常應該係...
打兩三隻就升一級回滿體力

社畜世界得三個鐘
成日都驚升rank回體又要打

有時間咪打...
無時間咪唔好打...

其實入左去扣左體之後
可以唔打住...關左隻GAME出返去...
得閒先開返...可以繼續打返隻歌...

其實一條體價值港7元左右,你咪當買左包汽水豪俾佢
做社畜別太在意條體,因為其實唔值錢
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

今次個event的主角並非人氣角+玩左咁耐厭倦衝event的人多了⋯⋯⋯

本身有諗過活動歌唔用倍數打...
不過真係太難頂...
都係開4倍快快手燒晒佢算

CSL個網真係好撚廢,屌佢老母

台已轉

new contract左無耐有排未轉得
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

尋日清緊堆就快倒數完嘅水,見到個排名感覺真係冇乜人打
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

5萬石
新手無動力打event

邊一面?
CGSS 果個我當練下唔同既歌...
所以都無咩特別感覺...
不過今次應該打唔到上位張卡了

唔係新手至有動力打咩

正常應該係...

社畜世界得三個鐘

有時間咪打...
無時間咪唔好打...

其實入左去扣左體之後

呢樣真...
想當年玩其他GAME...Set鬧鐘半夜起身衝活動...
真係痴線...絕對唔會再做呢D野

iktf
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

114萬都仲有銀盃就知
btw下次係咪到巨巨協力play活動?

唔係新手至有動力打咩

正常應該係...

社畜世界得三個鐘

有時間咪打...
無時間咪唔好打...

其實入左去扣左體之後

呢樣真...
想當年玩其他GAME...Set鬧鐘半夜起身衝活動...
真係痴線...絕對唔會再做呢D野

iktf

第一期嗰陣做過類似既野
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

114萬都仲有銀盃就知
btw下次係咪到巨巨協力play活動?

好似係?
戶口結餘

港元 2.57

出糧啦好嘛我要課呀
今次好似少左人衝
12xxx仲有三萬位

5萬石

原來重點係呢度

儲緊300連去抽文香2.0
點解三大唔係上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞