[Where is Betis] 曼聯終極WW轉會新聞暨吹水區 [2200]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
自轉無記錯都係住喺貧民區
原來今晚又疤對皇
仲要over人地個dead body先返到學
熱狗會唔會又玩對我地之前先換領隊
kaka
傑志都唔要啦條友
曼區巴打
真係goodest english,又俾位其他人笑
拉比奧特今年勁撚到夏天免簽得唔得
光頭佬咁慳錢應該直接等季尾濕地完約
https://www.relevo.com/futbol/mercado-fichajes/deseo-azulgrana-samardzic-abde-atletico-20230318122321-nt.html?fbclid=IwAR2I0b9nbSwKyCVkE4sHxgpffs0jkOB9-phPzdYLWQnIK3-saR2Ch4PKo-4&mibextid=l066kq
[轉會傳聞] Kane的確在考慮曼聯,但若Pochettino回歸他有可能會留在熱刺

根據西班牙新銳媒體Relevo記者Matteo Moretto的最新報導,最近幾天在與經紀人的交談中,他瞭解到這位英格蘭前鋒更願意留在英格蘭,並且會考慮加盟曼聯的可能性。

考慮到Kane的合同2024年到期,熱刺正在盡一切可能和他談續約問題,所以接下來的幾週將是Kane選擇哪條道路的關鍵。

影響這一選擇的決定性因素可能是下一任熱刺主教練。如果Pochettino回歸熱刺,Kane會更有可能留隊。

換句話說,只要Pochettino回歸,那麼他的頭號任務就是要求熱刺高層留住Kane。
精工今晚邊個帶隊
真係屌你都費事
FA 係一場過?
所以季尾有幾多冠都好,真係要多謝牙朗自爆
老老豆豆 respect 干地敢言 亦都認同
的確有d 球員係需要激勵
但同時有d 無心踢嘅真係無得救
Kane 又想做第二個賤種?
熱刺邊個教都唔會有盃
肥普返去
都唔會一兩季有齊佢要嘅人
player of the season
干地=摩狗二世
唔係話班球員冇責任
但係干地自己都買撚左好多人啦
講到自己冇責任咁
朗>卡>飯>木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞