[Where is Betis] 曼聯終極WW轉會新聞暨吹水區 [2200]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
仲有阿 車 熱未踢
https://youtu.be/oKvPqy54gKY

呢隻烏龜仔都好似唔錯
lm
The plan for this stadium (without you) are very good
劍指富咸
呢兩場和 keep 番住分差都夠啦
如果兩場輸哂真係抵冇前四
你又燈
P仔鏟草
鈕又上返嚟了
P仔係坦sir嘅體系下應該有一番作為,不過人各有志明嘅
睇返精華 WW啲把握力真係破產級
災難版卡雲尼
始終富林比到正選佢
曼聯賣盤工作進行得如火如荼,熱門買家英國首富拉特克利夫喺周五(17日)率領團隊抵達紅魔鬼總部,商討收購事宜,期間更加可以同領隊坦哈格見面及握手,被指享有比另一大買家卡塔爾財團更高規格待遇,入主曼聯之路佔先機。

據悉有8個財團競投曼聯,當中以拉特克利夫及卡塔爾銀行家謝克阿勒薩尼,最大機會買到紅魔鬼。謝克阿勒薩尼旗下「92基金」團隊已於周四(16日)前往曼聯總部,同球會管理層展開長達10小時收購談判,但謝克阿勒薩尼本人並冇出席。

拉特克利夫比較有誠意,親自領軍去到曼聯,並有機會同坦哈格見面,呢位荷蘭名帥話:「我有同佢哋(拉特克利夫及團隊成員)見面同握手,但我只會集中處理英足盃對富咸嘅賽事,今場係一場大戰,我哋已經準備好,球會賣盤交易有其他人處理。」

分析指曼聯接見兩大熱門買家嘅日子有「大細超」之嫌,因為球隊周四(16日)去咗西班牙踢歐霸盃,卡塔爾財團代表同坦哈格緣慳一面,會方安排同拉特克利夫遲1日談判,令佢有機會同坦哈格見面握手。

事實上,拉特克利夫喺曼徹斯特土生土長,被指如果由佢入主曼聯,有助保留球會傳統文化,更容易被球迷接受。不過,亦有分析指曼聯班主格拉沙家族向錢看,預料最終賣盤都係價高者得,佢哋要求60億鎊。

原文網址:坦哈格同英國首富見面 曼聯新班主呼之欲出
個頭永遠差少少先掂到個波 其實唔易
近門又飛機
想要kane
東方?
呢間垃圾連體育版都廢過人
左抄右抄仲要抄錯
如果肯龜住踢 只求拎1分走的話其實都唔係太難做到
但坦蛇又唔似會叫隊波用個咁嘅approach
呢樣先係最擔心
欣賞喎 每場波用要贏既心態踢
頭腳都係呀
好撚廢
想睇返聯賽
冇咗米路啫
點解要龜住踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞