[Where is Betis] 曼聯終極WW轉會新聞暨吹水區 [2200]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
個人牆on9?
我都幾肯定如果有干地就冇朗,係季中未知有坦嘅情況下嗰時干地對我哋嚟講真係best option ,剩係將干地上任之後幫熱買季中買/借嘅人啪落今季隊squad 我諗大家都會j到一哋精
人都走左就唔好提了
老實講 熱狗班球員唔想贏多過干地有問題
唔知幾時開始 啲球員hea踢
但係啲人會怪領隊多過球員
干daddy實講出咗一個細佬仔唔明嘅事實
教波唔係做戰術大師,唔係玩FM買人,唔係玩FIFA
屌人唔似你用個手製咁勁,其實最重甚至係唯一最重要就係人事(情緒)管理,你管得掂班人班人自然會聽你點執行到戰術。
干地同麾連奴的確係過咗氣,佢哋會認為某D個性特質係職業足球理所當然會有,而係早十幾年的確係。但近代職業足球員已經唔會有。
結果佢哋呢一種係人事管理手法上老派屬於嘅教練成日會同新一代嘅球員產生衝突,喺現今球壇份工會成日做唔長。對老細來講始終炒你一個方便過大清洗成支球隊,因為入翻嚟嘅球員基本上都係一鳩樣遲早唔會聽你呢種死老鬼點
油爸用錢掟佢出苦海啦
唔好玩,未經歷過摩佬既話會咁諗都仲正常。經歷過摩佬仲會咁諗,真心唔知講咩好
老實講 熱狗班球員唔想贏多過干地有問題
唔知幾時開始 啲球員hea踢
但係啲人會怪領隊多過球員
干daddy實講出咗一個細佬仔唔明嘅事實
教波唔係做戰術大師,唔係玩FM買人,唔係玩FIFA
屌人唔似你用個手製咁勁,其實最重甚至係唯一最重要就係人事(情緒)管理,你管得掂班人班人自然會聽你點執行到戰術。
干地同麾連奴的確係過咗氣,佢哋會認為某D個性特質係職業足球理所當然會有,而係早十幾年的確係。但近代職業足球員已經唔會有。
結果佢哋呢一種係人事管理手法上老派屬於嘅教練成日會同新一代嘅球員產生衝突,喺現今球壇份工會成日做唔長。對老細來講始終炒你一個方便過大清洗成支球隊,因為入翻嚟嘅球員基本上都係一鳩樣遲早唔會聽你呢種死老鬼點

呢句真 但長遠睇只會令球員地位太大
坦sir 證明左 領隊>球員個重要性

同埋熱狗簽啲人都唔係干地想要
干地開到聲右閘spencer係球會格硬塞比佢
Spencer黎左半年 又借走去法甲
跟坐又簽返個rwb返黎
完全唔知做乜
近10場
紐 4W 3D 3L
熱 4W 2D 4L
曼 7W 2D 1L
唉 我地隊波有邊個射到呢啲波…
我地幾時先搵到個弱化版夏撚
今晚應該見到沙碧正選?
我哋無米路直頭連護級隊都不如啦
屌地一來開始過時
二來佢嘅江湖地位僅限喺意大利
佢教蛆同國米又冇呢啲問題
次次都係喺英超先出事
福對車
佢地有前鋒唐
我地都有中堅唐
近3場英超
鈕 2W1L
熱 1W1D1L
曼 1W1D1L

其實真係不相伯仲only
近3場聯賽
紐 2W 1L (鏝)
熱1W 1D 1 L
我曼 1W 1D 1L
我地少左米路有祖 仲唔最dup?
唯有希望國際賽完後 馬 大力都出得返 救一救個勢
干狗尋晚基本上叫光頭佬宜家炒佢

阿傾。下季回家吧
仲要福開始跌跌地

基本上前線ww sancho 自轉狗都係靠唔撚住
熱狗而家仲有干地自爆,真係唔驚佢會上到嚟
意假競爭細過英超,球隊唔比錢唔好話前四,勁嘅領隊分分鐘只可以去到中遊,但係屌地屌得冇錯,情況咪同我曼呢十年一撚樣,好彩嘅係曼聯本身個底厚可以自己比錢買人
要睇下個腦細撐領隊定球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞