(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(206) 港V一串暨月川PR討論區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
已經變哂EE嬸嬸
佢唔係1920歲靚妹係3X歲老阿姨
仲要係上年先俾人毒打完都係唔識改
係你依D力千先會盡心盡力洗白佢
不是
無留檔
郁啲就力千標籤人哋
只係表示你諗唔到其他嘢講
日日喺屋企打機,冇出過去比社會洗禮
3x歲唔會比1x歲成熟好多,因為佢根本就冇進步過
睇現實社會層面上,的確係好唔應該
但係轉個角度,呢樣嘢都可以話係實況主嘅職業病
戇鳩不分界限
真人真事,曾經識個朋友
30歲人基本上無返過工
男朋友養足,係耐唔耐出去返下兼職
佢入邊個餡根本就係10幾歲小朋友
你唔可以咁話我朋友
唔好再轉角度諗啦
郁D就發癲發病係叫精障唔好賴落實況主職業病度
我同情佢俾日本anti搞好辛苦但依D唔係發脾氣藉口
或者咁樣講啦
做人多啲同情同體諒
你個人生會舒服好多
Somehow好多人依家上咗互聯網
就會判官上身
如果一個人唔係惡意搞人地或者害人
基本上我都唔會用批評角度去睇佢
So far我都未見過佢有咁做
所巴係咁 佢宗旨係V要鞭打先會成長
我份人好簡單佢做錯事就係做錯事
我就會批評佢
如果你認為我惡意批評佢
咁大家就到此為止無謂嗌落去
等咗張圖好耐
擊墜+1

自從rusihia轉左會我睇開d烤肉man都無翻譯佢d片, 成日都遺忘左呢個人
嘎清呢排都冇入黎 係咪戒V成功
呢隻唔洗木口燈佢都執硬, 悶到嘔
是畢業的前奏吧
唔係呢排啦佢都成年無入
其實你識唔識歷史 真係尷尬到 辛亥革命唔關佢事都比佢係美國死返黎收割成果
然後陳炯明搞聯省自治 佢驚會失去外蒙滿州西藏新彊呢d前中華帝國 但非漢人的領土 就同蘇聯合作 引蘇聯人入中國 迫走陳炯明 然後壓榨成個兩廣的稅收黎為佢統一中華做皇帝的美夢 國民黨北閥果陣 係成個中國都稱呼佢地做「黨軍」 話呢班人黎到好似蝗蟲咁 係人都賣國 祟洋 帝國主義 比佢地殺乾殺淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞