(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(206) 港V一串暨月川PR討論區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
好過啲死窮撚要做死窮撚得啦
死窮撚
咁肯比錢
咁你咩冠軍呀
死窮撚,答撚到未?
自己睇下咩主題先搭嗲
低賤死窮撚
美斯在11歲那年被診斷出患上俗稱「侏儒症」的生長激素缺乏症,這是一種出現在兒童年齡層的疾病,生長激素不足會導致兒童長不高、骨質發育不全等等情況。當時的美斯身高只有140厘米,必須接受荷爾蒙注射治療才能長高,不過治療費用每月需要1500美元(約1.2萬港元),對於勞工階級的美斯一家來說十分昂貴。

但若不治療,美斯的身高將會停留在140厘米,雖然布宜諾斯艾利斯俱樂部曾想過要簽美斯,但球隊實在無法負擔醫療費用,於是家人在2000年便帶他到西班牙巴塞隆拿試腳,偶然被當年的Watame發現,更被力邀加入巴塞隆拿青年軍,治療的費用獲Watame全數資助。
今日有百gui
希望虹粉去返大台po。e.g 冰見
我地呢到唔睇holo以外的(免費)
好耐無見你入PO
無睇好耐
見話有演唱會先睇下
想睇百鬼
百鬼不睇也罷啦
勸喻所有vtuber-wanna-be、準備中V、新V:

比定自己足夠心理準備同練好個強心臟先好出嚟做vtuber。

你可能想出名所以先想做V
你可能想展現自己嘅才能所以先想做V
你可能純粹想帶比人快樂所以先想做V

重點係:
你永遠唔會知道自己遇到咩事、咩V同咩觀眾。任何地方永遠有仆街人同濕鳩事。
你想做嘅事往往未必成功。技能同資源永遠唔會足夠。
你嘅數字必不如你所想。人氣同Youtube往往可以將你玩弄於股掌之中。

而你應該保持一個積極樂觀嘅態度同清醒嘅頭腦。認真諗下人地係咪真係咁衰,自己係咪真係咁想多人識,自己有冇咁把炮同咁多精力做咁柒多嘢,自己有冇足夠能力去完成自己嘅諾言。

好多時候,人嘅八卦或者建議其實係關心;人去揾你吹水係覺得你同佢啱口型;人同你去玩係覺得你係一個有趣嘅人。

世界冇你想像中咁邪惡
但又唔係咁單純

不過
如果你要叫春又唔想人地嚟覆,想問人地附近有咩好嘢食又唔想覺得有人跟蹤你,唔想自爆又成功比人chok到,唔想比人知住邊又比機會人地送你翻屋企,我建議你做人咪咁on9
月川真係壞到貼地
冰見大哥帶我入坑睇彩虹
希望比翻小小尊重佢
星期日咁早起身
yo....yodayo....
諗住就訓
睇多陣holo精華訓
你大癲
生活離不開holo
唔睇holo既人稱不上是一個完整既人

毒能到中風
好似我
btw右二大頭笑條能樣好似鴨仔中之人
有幾真
佢果種壞真係壞到好似電鋸人d女角咁
最近有件事令我覺得真係好壞好壞
想知再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞