(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(206) 港V一串暨月川PR討論區

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

警告
請具備獨立思考查閲有關内容
此Post内容絕對會引起各方Vtuber Fans不適
你同你所推既V好大機會比人毒打
可能存在大量雙標/通靈/釣魚/抹黑/引戰/駡戰

此Post並無討論内容限制不禁止孝子式發言
但在此Post參與討論
好大機會係各大群組比人cap圖公審
你將會高機會在各討論平台被獲得以下稱號
神父隻狗
迷橙 橙黑 副寶 副黑
月川PR 阿迷(Arora) 反四寶黨
通靈王 傳心師 精障 釣魚師 小粉紅 哥布林
火山孝子 倒讚幫 鳥人幫 加藤純一最強
夸黑 鬼殺隊 船黑 祭黑 心豚
星屎幫 捕鯨船 PM民 Cover黑 虹狗
烏頭飯 嘉心糖 鳴狗粉
獵巫人 連登人上人 連NGA 偷人翻譯
V豚 百合廚 苗族 反苗撚 黨鐵勢 巴士勢
蘿莉控 NTR控 拜登粉 川粉 鏡粉 威威豬

!!!另外遇上具爭議性事件時可以申請投票功能置頂等大家評理分對錯!!!
例子: 樓主我想知道大家覺得唔覺得水澄係好女仔
認同請正評 反對請負皮

Vtuber界最偉大傳奇
Kson

VTUBER又得

真人表演中風又都得

快D訂閲:https://www.youtube.com/c/ksonONAIR

2021年度連登Vtuber投票總冠軍

Pekora

回顧更多2021年連登黑暗串投票結果及精彩時刻

嚴選Hololive最仆街Vtuber

湊阿庫婭
台灣人慘變成大陸人

寶鐘瑪琳

不知火芙蕾雅

留名
Po 頭好中肯
警告月川咪再同我爭女人
新po留名

齁虹貼貼
比負皮有多大的事
我見佢條條影片都會俾正皮 拉比首威風堂堂都有俾 係HT首威風堂堂先負皮 好奇八掛下啫

可唔可以唔好係呢到提拉比
月川萬歲!
967唔洗萬歲?
壞女人 壞女人 壞女人 壞女人
月川派 全面進場
頭先正想講咁似某綠毛死靈法師,再望下個名...無事了
佢大細ac都玩丸子頭
究竟有幾鍾意

嗰段係佢人生最成功嘅時間,一世都會緬懷住
而家人生一直走下坡
一堆孝子夠食過世啦仲想點
佢仲想開下歌回
牙米把聲勁溫柔
V最協 史上最強三箭頭
中肛一個打十個
聯手對抗邪惡勢力
Lm
拉比好啊!
開咗個練舞室等大家都可以為個圈出一分力
一齊搞好個圈
仲促進咗港v同港v ,港v同港v觀眾嘅交流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞