Rainbow咁大間公司唔當員工係人

76 回覆
89 Like 4 Dislike
仲有一個員工係有斜視,見工嘅時候同人哋講話咩『我究竟要望你左眼定望你右眼』
原來咁kam
好彩無入到去做

個老細嗰陣拖我糧我催佢出糧 佢問我「你好等錢洗?洗唔洗借住俾你先?」大佬 我有番工架 點解會係問我借唔借錢

個老細嗰陣成日睇劇感睇住個閉路電視 公司電話響多過2聲冇人聽就會打你手提電話問你點解唔聽電話

教教下畫畫重要去幫佢搬淘寶 你話小小都話算 4 5箱重要箱箱有我半個人禁高 成40 50kg一箱 我搬到我去扎鐵唔好嘅 哩度人工又低 老細個臭西又諗縮數 聽講佢係rainbow幕後大老闆(SxM跳舞學校個老闆)個二奶嚟 最恐怖係佢一見到男仔嚟見工就流哂口水係感叫人小鮮肉會摸下人地有冇肌肉嗰d

佢話幫手sell客參加比賽呀 買佢d聖誕卡利是封會分番錢 但係你要sell到100買先分10蚊雞 慘過乞食

岩岩grad想番pt嘅真係唔好誤入歧途,出5 60蚊一個鐘當你狗感用到你盡!
5 60蚊 真係無人性
可能拖it糧 it狗雲端發功
做得野個啲比佢整走曬覺得後生就係做唔到野 壓你價 恰9你
樓主真慘
係夕陽行業仲要遇上撚樣老闆
朋友返左1年 每星期返3-5日 到resign問佢418 佢話無簽過約就無418同埋好似話無供強積金
你要有打卡記錄囉 如果唔係 勞記都幫你唔到
5.5
樓豬唔好咁快潛啊
起碼每日上黎推一下
讀緊大學 怕麻煩無搵勞記
睇你pt定ft ft番6.5日得15xxx架炸
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞