美玩討論區(39)2023第一個post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
除咗starload同果兩隻動物,其他根本不堪入目,黃色果隻直頭係笑話嚟

黃色嗰隻你起碼認到咩人啦
公道啲講,都有兩成似嘅
咁都叫不堪入目
咁你翻去玩shf啦
尖頭雷宇揚
除咗 starlord最似係佢喎
正喎呢隻
嗰樣好似出出地事

睇返片又好似真係唔差
係上面張圖影得太肉酸

不過如果執鬚可以深色少少就似好多
而家已經加咗價,香港仲要十算,
shf非炒款香港好多時都跌到250至300蚊以內,
性格比已經愈來愈低
最大問題係覺得好似無咩進步,當日GOTG2係孩仔轉移印技術無耐,
省招牌之作,呢wave仲要行番轉頭有釘
shf 300內全新既 都冇邊隻係吸引
個d 永含族98蚊都無人問津

得2隻有釘啫,
starlord 手腳舊模
尖頭佬用yondu手腳舊模

有進步啦師兄

shf 就真係原地踏步/退步喇
shf就要計跌價,ML就最貴咁計
師兄都幾唔公平
不過其實依家啲ML都插得好快

同埋GOTG2嗰期啲頭真係開始高質
Gamora Starlord都已經唔會差過shf
所以真係難話有咩進步

不過睇mantis starlord都會睇到靚咗嘅
Drax,Nebula冇咩分別
rocket同groot反而好似衰咗
永含主要衰係套嘢冇人氣到
同埋要買不如買wave ML齊人放
好鬼型
好正 之前漫畫個隻真係好搵笨
所以一早放棄咗ml
到而家都唔明做乜要改長袖
仲出? 仲要無戰損,搵鬼買?
發覺好多時討論親ML都會話佢其實只係二百蚊貨仔 好有一種將價就貨既感覺
老實講二百蚊貨仔 都有佢嘅極限㗎嘛
起碼孩之寶冇將貨就價
賣兩舊水,就畀盡曬兩舊水應有嘅質素比你
起碼係物有所值先

shf 嗰啲收人四嚿幾五舊水
啲嘢出到嚟既質素係根本三舊水都唔值嘅
呢啲咁嘅垃圾公司係值得大家罷買

mafex都係收四嚿幾五舊水
人哋配件頭雕 所有嘢都係一盒搞掂 唔使買dlc

賣嘅嘢質素對得住個價錢
咁你畀錢都唔會覺得唔順氣呀嘛

利申:s.h.f hater 佢出一隻我屌一隻
蜘蛛好似到了
原來2set都派

gotg 仲快過Antman
想入手Kang
好想知嫌棄Marvel Legends嘅人平時玩開咩

玩Marvel Legends 就係為儲角色加可以同電影同步到手玩

如果只係追求個樣要100%還原咁一定係雕像啦,要可動+高還原度我唔覺得有邊間廠有明顯超越到Marvel Legends
都唔好講咩100%還原
似過又平過你垃圾shf 已經冇得輸啦
其實我本身覺得nebula都怪怪地
但之後睇trailer覺得好多連演員都唔同咗2
樣咁

Shf幾百蚊面相垃圾之餘仲要成日印歪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞