估唔到香港人咁易就變返港豬

444 回覆
1005 Like 206 Dislike
講真
從古到今上層政治本嚟就同黎民百姓冇咩關係
係近代先多啲參與
支持樓主自焚抗政
你誤會咗啦因為我知道你哋鍾意擦鬼佬鞋
我強調呢樣嘢等你哋可以聽聽話話因為一講鬼佬你哋會點晒頭

井底之蛙,當自己係主流你覺得你見識多定我見識多?你資產有冇九位數?定係純粹一個垃圾打工仔、結婚都要籌錢嘅垃圾?

算啦,你都冇資格同我講嘢

(分析)窮三代根本冇資格怪自己父母(內有資產證明)
https://lih.kg/2971932
好在我連回支證都無姐
已經做緊

其實好多野可以唔用made in China

Made in China 亦都唔係講到咩都係佢造咁誇張

尤其依家愈嚟愈多東南亞出產,更加唔洗焗住住買MIC,食既都愈嚟愈多唔同國家既野,而且價錢亦都冇以前咁貴,當然普遍都係貴過街市少少,但一分錢一分貨,大家盡做咪得,買野前都會留意下貨品後面made in邊到,MIC就盡量少買,當然冇可能做到完全唔買,但對比幾年前,已經少買咗好多好多
有咩問題
內地啲野又平 啲野又好食
冇變過囉其實
唔做豬就坐監
做豬仲可以吃喝玩樂
一生只得一次 為自己而活好過啦
一世咁執著唔開心
到七老八十諗番人生為咗乜而過?
不嬲都係港豬
留得係到就要學習生存㗎啦。
樓主其實係曲線撐黃絲
樓主認為冇原則冇骨氣既人冇資格做黃絲
即係認同黃絲係一d有原則有骨氣既人
玩都唔脾
打咁多廢話,你現實依然係井底之蛙
瞓啦,柒頭
樓主飲東江水是否支那豬?
大把人都去左英國做港豬
國際線?
點估倒2023重有人理呢啲野咁on9 你係咁黃啊你就係監獄入面啦,得把嘴
網絡銀紙?
樓契見過未?
使唔使我去銀行保險箱影多幾疊樓契比你睇?
垃圾

咁吃喝玩樂到七老八十
人生又為咗乜而過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞