買左部Samsung S23 真係.......

153 回覆
251 Like 135 Dislike
買樓不是夢
三星 垃圾機 用左1次就唔會再用
detail?
收衛星信訊個啲
快過5g
中文都唔識打唔怪得中銀唔做你生意
三星專門店坐係度果個都係MRR外判黎, 咪就係外判驗屍官
撚狗
唔同於三星職員?門市買都係搵佢trade?
普通三星職員唔會幫你TRADE, 會指定你去搵某一位專人負責
邊度買都一樣
係我突登唔申請中銀ja...最高峰時期,我有接近30張信用卡,係最近幾年先慢慢cut返到得返十幾張
早2日去左衛訊問,回收價好低,連$1200都無,搵笨,原本打算回收價有2000以上就換S23 Ultra,我部note 10+完全靚仔無花無爛。
証明呢?
你老細其實重頂唔頂到?無咗自由行幾年生意小大半,而家衛訊啲鋪賣埋啲9唔搭8電器,成間實惠咁
我覺得到時你會揀15 pro max/ultra
豐澤以前都做過samsung 機trade in +500
求奇拎部垃圾舊機都得
不過唔知宜家仲有無
睇班傻閪以為自己好醒最有趣
雖然我都覺3000蚊好高, 但note 10係約2019年8~10月推出, 邊有5年
人地就收錢 你就要比錢點同呢
幾時先賣6500
想買,電量如何?
日常用夠做 以防萬一就帶個細尿袋
btw充電真係好慢
啱啱去完先達okay放機,求其着到機望兩下就收咗,比佢壓咗兩百蚊,2800
Note20 ultra嚟,去mrr度放話部機值800,加埋優惠有1300。。。。。如果呢個價放比佢,佢轉頭放比先達淨賺千幾蚊,爽死
應該三年半卦 我note10 plus 新出用到換S23u
用咁耐都投訴 係上排支筆叉唔到電叉淘過支就得
lag 機真係無 影相都無投訴 只係見用咁耐粒電都開始weak係時候換
未壞就換左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞