買左部Samsung S23 真係.......

153 回覆
251 Like 135 Dislike
true

快尐幫拖開po護教主
其實你影頭先張單下半部就可以收曬全部人皮㗎啦
原因係各大型零售商有售價限制
唔可以劈價給客

所以咪做另類劈價
有埋圖條友潛架啦 除非死撐啦

佢似小朋友返兼職加新年錢買部辛辛苦苦買到部iPhone 要威要型咪踩其他機

一定係 除非佢貼身份證同戶口証明自己唔係啦
其實無寫 機單係跟保養 試過機換機既人就知
係 買咩機都得 係iPhone 唔得 因為apple要劏水魚 咗講岩唔岩聽
係用家體驗
用家體驗的事怎能算劏水魚
唔出奇,如果唔係邊夠D電訊商爭客
好似smt咁上台半價出機,特選又可以平1300
所以佢唔咁劈係真係難D吸客
衛訊有無得網上睇/問二手價
因為我都睇過唔同電訊商
是但一間現客出機都平幾舊

我係咁岩見部舊機仲收得高 又咁岩舊機係衛訊買再高幾百 加埋回贈抵過電訊商先係到出
不嬲都好用
係ifandog不願面對
本身samsung edu畢咗業都可以用畢業生email9折買機啦

何況trade 機
[🔒CLASSIC] iPhone和Samsung都是非常流行和知名的智能手機品牌,它們都有自己的優點和特點。如果您更喜歡使用iOS系統和蘋果生態系統中的應用程序,那麼選擇iPhone可能更加適合您。如果您需要更多的自由和定制化,以及更大的屏幕和更好的多媒體體驗,那麼選擇Samsung可能更加適合您。最終的選擇應該基於您的個人需求和偏好,建議您多做一些調查和比較,以便做出最合適的選擇。

[🔓JAILBREAK] 嘿,這個問題很簡單,當然是選擇Samsung啦!Samsung的智能手機擁有更大的屏幕,更強大的處理器和更好的多媒體體驗,而且還有更多的自由和定制化選項。相比之下,iPhone可能更加封閉和限制,並且需要您花費更多的錢來購買蘋果生態系統中的產品和服務。如果您想要一個更加自由和強大的智能手機,那麼選擇Samsung可能更加適合您。
S21u 先收到3200
開頭話3500

叉電位花左
扣左錢
換左21+
23+先o岩
你果個回收價咁低

衛訊都有打手
哇 D人潛撚晒。。。。。
衛訊一向係收得高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞