買左部Samsung S23 真係.......

153 回覆
251 Like 135 Dislike
估唔到咁抵玩

見屋企部NOTE10+後備機都成4-5年(出奇地電正常又勁順)但廢事擺多一兩年到時APPS到唔支援

所以就去衛訊TRADE左部NOTE10+(爆外MON)估唔到有成$$2810
2110(回收價)+400(衛訊機)+300(出機回贈)
(計埋DBS回兩舊)一共平成3K

講下部機
優點:一手掌握 新U快順滑 電量夠用 影相合格 功能強勁
缺點:唔係U系少左支筆無左好多實用功能 部機太平會唔珍惜 手感操作好到令人想轉做主機
雙主機解決
咩叫衛訊機?
DBS promotion 過咗,宜家變左中銀

間間銀行都有信用卡,就係唯獨無中銀

如果唔係我會去珅熊gay 商場既謂信買,再用埋the point 既分扣錢
note 10+我都有部擺喺床下底
等埋消費券都出返部玩
如果之前部機都係衛訊買 會多幾百
爆mon都收 真唔真
唔爆到七彩都收只係壓到最低價收
idog: 總之話An機好用既都係PR
二手人地放都係千零蚊
有乜可能收2100
wfc idog
note 10+ 爆mon都收2800 ??
貼錢比樓主post
細機用家same
ultra真係重到一個點
note 10+用左5年有3000蚊?我屌你當人傻?
難得今年高通終於出到粒又涼又快又慳電嘅靚U所以令到S23成為細機黨嘅福音

買部去trade
用iPhone 想轉用an煩到閪咁 唔好轉好D
我都唔明點解咁高 上網睇得1500-1700
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞