[Buddy+Na.V+LUVU]VIVID DAYZ香港場完滿結束 0307崔俞娜"Without U"大發(32)

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
呢首做收尾真係靚到
黃卡Na.V成功爭取yuju電台訪問
stair in the north有生之年應該聽唔到live
唔理海外粉絲了連Yerin都去過非律賓
見佢家陣咁開心咪幾好
佢可能自己都會擔心自己開個唱會唔多人睇
而且對佢嚟講 開個唱 個壓力會好大
佢未必應付到
細細哋fans meeting 咪得 唔洗演唱會
你應該諗有冇人肯出錢請佢哋嚟同埋嚟既話有幾多人會肯畀錢睇,Yerin我諗真係菲律賓有公司肯畀錢而且又真係賣到好多碟先攪到fs,雅加達就係賣唔到飛就取消VIVIZ FM。好現實,Yuju號召力已經大不如前,今次碟都賣唔到一萬隻,真係Konnect唔使靠佢搵錢先可以全心全意做自己想做既音樂,雖然銷量唔好但我見到佢可以做到自己想做既野反而戥佢開心,唔再需要乜都聽公司話規限自己(仲可以喺舞台上被男人摸面)
https://twitter.com/konnect_YUJU/status/1634861792407986178
[📺]
After a while at 7:40
on tvN #코미디빅리그
Yuju appears'◡'
Love ❗ Don't miss it and join us 💓
#유주 #YUJU
淨係聽過online con唱呢首
遲多幾年 我諗有卦
家陣我當佢做多啲歌
再等佢開個人演唱會

冇個人演唱會對我嚟講冇乜所謂
只要佢繼續做音樂 開心咁樣 就好了
仲要啲歌好好聽
歌好聽 但冇人欣賞都係冇用
做solo 歌手條路唔易行
仲要有一堆後輩追上嚟

祝佢今次可以係韓國紅多少少
起碼比人知道佢做嘅音樂係好聽嘅 同有信心保證
韓國所有人想做女solo 歌手都難行
俾iu壟斷咗
派糖
近鏡靚到爆 痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞