[鬥餐懵]繼240w快叉, 300w快叉又嚟,5分鐘叉完

224 回覆
21 Like 81 Dislike
USB 2.0
冇人買
技術做不到
中國成日都話自己做芯片都勁過美國啦.
核心科技技術一定大陸科技村啲小作坊最強啦.
大陸每個都人手一部華為/小米, 全世界都圍住佢地轉.
咁都講得出你一定係華為+小米忠實fans啦

你天真的程度同D大陸人有得fight.
但仲有成班on9信到十足十仲成日開post討論
你想點定義"技術做不到" ?
大公司出product 係有責任架, 唔同d大陸牌子爆炸當沒事發生, 亂9咁來又唔洗負責有咩做唔到.
因為core customer根本唔介意
大部分人都係home charge overnight + office charging
我出day trip都係加一個magsafe尿袋搞掂
出2-3日可能帶大尿袋連plug都唔帶
我自己係Office就用magsafe stand
lightning線技術上做唔到快充啊 責任感
諗野快傷腦 唔好用
快叉唔係你買叉電的必要條件.
同埋依家係沒選擇, 快叉只可以買d雜牌.
我有啲gaN charger 成100 130w 我用usb-c lightning 速度都差唔多,無再試啦
我屌,原來你連lighting 係咩意思都未知?
Lighting 係講緊你條線輸出個頭既類型呀大佬

你apple 條線係lighting, 你條快叉線如果唔係lighting頭點插入你部iPhone 呀
智商有沒咁低呀?
依加就係講緊lightning頭技術上做唔到快充啊 佢物理上既極限就30w你真係無撚得救 lightning點撚樣快叉線啊
你真係弱智到極點呀,基本理解能力都冇。

你條快叉線都係lighting 頭呀。唔係點插入你部iPhone 呀on99
咩撚嘢技術上做唔到呀,你用緊嗰啲雜牌咪做咗出嚟囉
咁都唔明你個腦真係坐住左、用屎眼睇多幾次先啦
快叉會唔會傷電就真係唔知
但叉越快,用得又越快
慢慢叉算
快叉線type c頭啊
全世界得iphone用lightning咋
屌你唔撚係以為啲快叉線係同一條下話
得iphone果條 同你碌鳩一樣咁撚幼先係lightning啊 除非你覺得20w係快叉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞