[鬥餐懵]繼240w快叉, 300w快叉又嚟,5分鐘叉完

224 回覆
21 Like 81 Dislike
熊本熊爆炸圖
好似好勁
但都係繼續用iphone
其實三星 apple 點解唔敢推快充
其實大陸個market咁大,除非爆完無人周圍報,爆個比例隨時少過三星
唔信個技術係好勁姐,間間都做到
個個對快充既定義都唔同 家吓大陸每隔一個星期都有新標準 上個月就講210 依家就300
因為 apple 唔想你駁電腦過 data
想你用 icloud
快叉而又拖慢你過 data 好麻煩
索性叉電都比慢嘅你一刀切
因為要賣magsafe同埋lightning啊
你唔會天真到以為apple好高科技下話
三星自從note7之後 電池轉左用凝膠電池,物理上做唔到快充
apple如果出快充,一大堆cap錢配件會無人
Mkbhd 又信唔信?
快差係好野黎
但我半個鐘內差完夠了
條線頂唔住,好易著🔥
望到d配件價錢 我係apple都唔出快充啦

半個鐘充滿我呢堆垃圾點算
唔天真都唔會做idog啦
真係要講核心科技技術爛果仲不如大陸科技村入面啲小作坊
下?買個濕鳩尿袋成7百幾
證明全部都係支那機 不用分那麼細
非大陸廠基本上仲係用緊30W樓下
個分野咁大
神仙秒充
依家講緊佢點解唔出個快叉, 同賣magsafe同埋lightning完全沒關係呀,
你用快叉難道部iphone變左第二個頭?
咁簡單個logic 都搞唔清楚?
如果真係咁安全點解唔出來賺錢, d客只買出面d雜牌, 等d雜牌可以食曬快叉個market?
不如你唸清楚先
如果快叉係work, 佢出番一堆快叉版本的, 再賣貴d 都大把人買啦.
直接搶埋大部份依家買快叉的雜牌market啦.
that's why e-marker chip exist
因為無,您都買
快正
咩叫"因為無,您都買" ?
如果我係想買快叉, apple 沒無, 咁我咪只可以去買d 雜牌子先買到快叉.
唔會無啦啦變成因為apple無快叉就一定要買apple普通叉電.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞