2017年part time/Full Time集中營 (4)

716 回覆
8 Like 1 Dislike
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time(Sat&Sun)
時薪$60up
Full Time都請緊
底薪一萬

想了解詳情嘅巴打絲打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD
ive仔想搵啲彈性返工時間嘅工做, 最好可小至三粒鍾同埋有$50/hr, 求推介
ive仔想搵啲彈性返工時間嘅工做, 最好可小至三粒鍾同埋有$50/hr, 求推介

tg:https://t.me/wc0710
大量招聘餐廳酒吧酒店炒散
$55-65/hr 有長有短更
有少量即pay現金場
歡迎有經驗同長炒
冇做過但有興趣有態度既 我都樂意教同幫你地
t.me/terryline
銅鑼灣IKEA招大量part time/full time sales
Mainly幫客人開單買傢俬
一至五極hea 六日就比較忙
彈性更,少至3個零鐘既更都有 你交得出就俾你番
一個月minimum交100hrs更
男女不拘,http://t.me/IKEA2519
💡招大量Photobooth Helper,年尾大量job
Job Duty : 男helper控制photobooth
協助客人拍攝,搬運photobooth及print相
(要男仔👦🏻)

------------------------
💰Payment: :$55/hr (即日出糧)
📞Whatsapp: 98203404

請唔請女?之前有用過photobooth 都知道點運作
有無咩part time工作介紹 最好係客戶服務/文職
一星期番4-5日都得 閒人一個
Telegram:https://t.me/RachelKU

有冇啲一至五 三至十一既工

ptbf

ptbf

冇資格
btw做乜q去到邊都見到你

ptbf

冇資格

我夠想知 成日都係唔同post見到你

ptbf

冇資格

幾時見小妹

ptbf

冇資格

幾時見小妹

CALL我囉 你有我車隊電話架
銅鑼灣IKEA招大量part time/full time sales
Mainly幫客人開單買傢俬
一至五極hea 六日就比較忙
彈性更,少至3個零鐘既更都有 你交得出就俾你番
一個月minimum交100hrs更
男女不拘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞