2017年part time/Full Time集中營 (4)

716 回覆
8 Like 1 Dislike
留名 有冇巴打做過美心 我做左一兩日頂唔順quit左

工廠?

岩岩見工成功 終於有工番 賣眼鏡
想搵細補習社做part time tutor
send極cv都冇回音

send咗email兩日,點解仲未有電話黎

[member]我而家係做緊入面d專櫃 但係之前都有apply過誠品 直接係josdb填form既 一星期內打電話約interview 但見完offer太低 我就無做到 [/member]
8月了,搵極都搵唔到

利申:考緊政府部門
毒撚性格做主動對客嘅工真係好辛苦會有一種不安嘅感覺

會好惡頂,但未返過
派傳單都叫我send cv

巴打D工係邊搵

乜都send哂cv 但無人份有回音

巴打D工係邊搵

乜都send哂cv 但無人份有回音

indeed

[member]我而家係做緊入面d專櫃 但係之前都有apply過誠品 直接係josdb填form既 一星期內打電話約interview 但見完offer太低 我就無做到 [/member]

有冇人做過bershka?後日返第一日有d緊張

幾錢一個鐘?

明明預覽睇係加密到

工廠?

我有做過 你做月餅?
有冇人尋日去咗招聘會見馬莎
你對住班大陸客就知咩叫心累
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD

工廠?

我有做過 你做月餅?

做工廠係難做d
利申:大家樂工廠前員工,整bread做左8個月

係咪傲視

有冇人尋日去咗招聘會見馬莎

後悔冇去已經請左你?
返學嘅話多數返咩parttime
時間好難就咁
見h&m官網話屯門請人
Apply咗 係咪要等好耐先會通知話面試?

係 上面做野時快時慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞