2017年part time/Full Time集中營 (4)

716 回覆
8 Like 1 Dislike
有人返薩利亞?見到請人,最低都$48個鐘。
我唔想再冇工返

做酒店啦,人工較高,包食,糧準

我手腳好慢 但係我之前都做過壽司
hea工請人(48/h)
銅鑼灣番工 一星期番4-5日
內容: 夜晚舉牌/ 派傳單
唔洗講野拉客派曬傳單 好hea 你企下派下就ok
唔洗馬路派 係門口派就可以
時間:逢星期 1,3,4,5,6或1356
5-10pm 室外
男女不限 接受暑期工

20日出一次糧 有興趣tg報年齡性別
確保番得足,準時有交帶先好搵謝謝
搵到會轉
https://t.me/xxholic

巴打個tg唔得
我唔想再冇工返

點搵酒店d 兼職
有冇未搵到工既巴絲想做金融狗
入黎講聲巴打一定會關照住,待遇一定唔會差
TG:@sty9575
有冇未搵到工既巴絲想做金融狗
入黎講聲巴打一定會關照住,待遇一定唔會差
TG:@sty9575

巴打tg左你
我唔想再冇工返

點搵酒店d 兼職

My tg:bomboomchar
我唔想再冇工返

點搵酒店d 兼職

My tg:boomboomchar
我唔想再冇工返

點搵酒店d 兼職

我見jobsDB有酒店請緊
我唔想再冇工返

點搵酒店d 兼職

我見jobsDB有酒店請緊

有冇公司名?
有冇人返過泳班助教?下個星期in

巴打邊到揾

Pt網 sd cv

請左 70/hr
想問下有冇人返過?哩個價正唔正常?

低薪?

我唔想再冇工返

昆人架 邊有咁高

時薪可達$48

可能仲喺$41
有冇巴絲翻過lush?

好撚煩
我女朋友見到唔知第幾輪 唔請

想知多啲
大約點in?
通常係office 影印、釘野果啲係咩工?
通常係office 影印、釘野果啲係咩工?

文員
我唔想再冇工返

我做緊薩利亞

你地係直接walk in 定上網搵
我唔想再冇工返

我做緊薩利亞

其實walk in最快
不過去親間舖好忙冇行去問
我唔想再冇工返

我做緊薩利亞

實際幾錢人工

返左幾耐?我都融入唔到 岩傾咪講多兩句
唔岩傾咪笑下就算 不過已經辭左職

X2

X3
我唔想再冇工返

我做緊薩利亞

我2樣都有
我唔想再冇工返

我做緊薩利亞

Walk in 填form interview

請硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞