【颱風追擊】1705 奧鹿(07W)+ 1706 玫瑰(09W)+ 1707 洛克 ROKE(10W)

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
大交合一定好撚驚變蓮花2.0
究竟會唔會臨門東登

蓮花真係一定要8 係當時情況

大交合而家其實好撚驚,香港嘅氣流而家都仲係跟緊08W
但10W再向西移,就有機會突破成功
btw如果出8應該pre得好少時間
分分鐘即出都似
分分鐘即出都似

宜家情況睇 如果真係出pre-8
半個鐘至一個鐘內就會掛埋
分分鐘即出都似

你個名
東南象限實測有烈風
可能有短8

個風細成咁如果有兩三粒鐘都好比面
如果係閒日嚟整個短8又比人屌到化
啱啱瞓醒見到成個勢唔同咗咁多
而家根本係睇08W同10W嘅生存大鬥法
JTWC似乎唔睇好10W (降返TD)
大交合就驚到唔敢出聲
大交合就驚到唔敢出聲

瀨撚晒屎
大交合就驚到唔敢出聲

有冇可能有藤原效應?
大交合就驚到唔敢出聲

大交合掛又死唔掛又死

掛:屌你啦風都無滴掛8號, 星期日就掛得咁爽手
唔掛: 屌你啦比個風中出都唔撚掛8號, 星期日都唔使開市啦

btw 要返工, 掛一陣R個風更錢都好
大交合就驚到唔敢出聲

有冇可能有藤原效應?

點都有啲㗎啦 兩個風環流已經連成一線
不過好似對08W影響大啲 10W仲係貼住副高嚟行
入100km啦
掛就要快喇
好彩今日係禮拜日朝早咋...如果係平日...天文台都唔知點算
下報會唔會寫"大致移向香港"
入100km啦
掛就要快喇

發覺佢隻眼成日彈出彈入
見番佢嗰陣無啦啦向前行咗幾十km (可以睇吓0424-0500)
咁搞會唔會得番30-40km先出8
今日大唔大機會打8號
入100km啦
掛就要快喇

發覺佢隻眼成日彈出彈入
見番佢嗰陣無啦啦向前行咗幾十km (可以睇吓0424-0500)

ts邊度有眼
入100km啦
掛就要快喇

發覺佢隻眼成日彈出彈入
見番佢嗰陣無啦啦向前行咗幾十km (可以睇吓0424-0600)
今日大唔大機會打8號

過多一個鐘你就知
入100km啦
掛就要快喇

發覺佢隻眼成日彈出彈入

ts邊度有眼

底層眼 其實我都唔知算唔算
但係頭先睇好似圍得幾好吓
大交合就驚到唔敢出聲

點睇都係jtwc錯,油台實測持續烈風
今日大唔大機會打8號

過多一個鐘你就知

8號都要返工
今日大唔大機會打8號

過多一個鐘你就知

8號都要返工

喺公司等緊七點半收工,好驚無車返屋企
估西貢入,上水出
有8
今日大唔大機會打8號

過多一個鐘你就知

8號都要返工

喺公司等緊七點半收工,好驚無車返屋企

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞