良心AA 您問我答 51

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
呢個星期我放假,唔響香港,可能會覆得慢小小
因為今個星期我唔響香港,唔好意思
如果有緊急事,可以FB搵我,我會優先跟進

Koko派彩結果
先睇號碼後睇字母
A1, B1, C1 ,D1跟住 A2 B2 C2 D2
如此類推

不過今次呢個盤水飛量好重
抽百幾二百,話唔定有可能偷雞成功

今轉抽唔到,黎緊仲有28號Round2
有入飛嘅各位,祝大家好運

之後就係Novoland,不過三月頭先賣,遲下我會再整一個Novo簡樓攻略,俾大家參考
之前幫開細葉榕引流
今次試下幫另一個團體引流
當然,如果你地有心支持,亦可以搵返細葉榕

今次嘅團體: 燕子生命

佢地一路有幫助在囚人士唔同方面嘅支援
包括但不限於在囚人士物資支援同埋捐書等等

各位除左可以直接捐錢支持之外,亦可以睇下佢地收集嘅囚友書籍清單,睇下屋企有無D書可以捐到俾佢地

以下係佢地嘅連接
https://www.swallowlife.org/%E6%9B%B8%E6%9C%AC%E5%BE%B5%E9%9B%86

我深信各位入得黎問買樓諮詢嘅,經濟條件唔會太差
希望你地都可以支持下佢地

如果您有買樓需要,而搵我幫手,首先我好多謝您
如果您本身已經有相熟Agent,想搵多個行內人士拎下意見
我都非常樂意解答您地嘅問題

假如我俾嘅意見有幫到你地,都希望你地將呢份謝意轉化為行動,支持下燕子生命
多多益善,少少無拘

呢一段將會成為日後每個Post嘅恒常開場
希望每個人,包括我自己,都會努力行多一步
做自己力所能及嘅事

a300幾 係咪即係唔駛去
300唔洗啦
變相排1200
快推7座啦
A-D 100 都400飛喎
又唔一定個個出席,同埋有D係拉籌
計埋水份應該係咁上下
大佬 抽到B85 想揀兩房開廚高層
即係之前你推G H有無機會?
85…未必係最理想嘅貨
咁去現場當參與下啦 唯有
G H 兩房高層 叫理想貨嗎?
AA同我講1房 低冧心果d 最搶手
兩房都有機會博下
H高層 黑廁 山海景vs B C D 明廁 內園
點睇
G H高層我自己會覺得係今日價單算少數簡得落手嘅野
向前面又無高層貨

但一房呎價唔算平 真係純粹打Lumpsum
D太邊位,窗台仲要縮入一格
係C叫好小小,但又無海,得西斜內園
B得極低層

睇你自己會唔會極想追求光廁啦
感覺你aa 吹水
1房呎價唔平,附近分支客買兩房為主
之前50個po有個巴打想買怡心園

想同佢講聲有冇睇過佢岀名既地方先

另外方廳則好用d,間房大啲,雞髀廳間房細到喊

低水有好多原因

btw以我所知平價盤走得七七八八,連間中層單位(走廊有人空中飛人)都走埋cls

揸住650點解唔買隔離旭輝台
lm
咁b150附近有冇機,上年到依家入左幾個大盤,第一次見到細number
150,你預真係窄小小啦
變相數到第六百個先到你
Oh thanks 咸巴,咁打定輸數等新地個白石角
咁如果係c10x有冇機會🙈🙈🙈🙈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞