[I/A/Steam] Counter:Side (13) 指揮is coming? - 係時候開始儲愛樂囡囡

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
背景閃下閃下咁
https://www.prydwen.gg/counter-side/tier-list/
你到依個網搵'A-SSR'就有
岩先有場PVP
我啲人一落地先無一截血既
到底咩事
你被人反射?
唔知喎
落地動畫都未完就扣左血
差唔多扣左1/3
每一隻都係
有冇片/隊
佢係咁大力 正常
A hor 已經係唔駛打
扑傻瓜咁扑
咁你地平時點對抗佢
練度問題姐
條友應該係老屎忽解日任
你隊野咁雜又冇anti mech / air打唔贏正常
通常拎副總打
佢anti-air
Ahori扑你係aoe damage
後面又有隻xiao射你
Jake坦 或者anti air striker副總針對
Operator用Serina 禁buff都係佢剋星
Ahori依家基本上唔會處理唔到,除非啲針對角食ban,不過低rank應該仲屈到機

諗返岩岩出果兩個禮拜雙hori真係大殺四方第一次上c1就係靠ahori
對手呢種打法都唔係求贏,完全係用auto黎打
頭先解日任咁岩就打左場ahori,share下比大家睇點樣秒殺ahori
仲要一場可以秒殺2次真係勁爽

https://clipchamp.com/watch/Yg1I3Q6a8Ph
btw今個禮拜後排角真係勁難拆結果一場拖勁耐
Amy/Eliz/Kang全部食緊ban,見唔少人係用rearm sylvia打後排

Carmen係後排勁安全,前面個個都kaci,真係鬥拖時間

等luna出埋就玩愛樂comps
打邊個任務有2隻自選覺醒+1隻隨機覺醒
THX巴打
SPRINGBEGINSCS
10金BIN + 30萬 CREDIT
400石算啦
岩岩好就快爆post,又可以改post頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞