[I/A/Steam] Counter:Side (13) 指揮is coming? - 係時候開始儲愛樂囡囡

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果5百幾金bin都洗唔到或洗到一件,真係想喊出黎

見到台仔岩岩改版完又開始屌
我知咩事了...
原來我隻horizon套裝有3件個subset都未洗做crit res同埋ground res
唔怪得條血扣得比想像中快

btw rita用CDR定攻速裝好
到底肯加返經驗值未屌拿星升完一隻又冇曬錢
合T7啲錢倒水咁扣....
根本就唔合得
已經儲埋咗勁多合T7嗰啲料 連PVP嗰啲已經都冇換
我暫時用cdr
Rita+rosaria呢個組合真係煩,永遠都唔知用邊套裝先係最好

不過考慮到會剔-40%skill haste, 我估cdr可能會好啲?
我rita用緊攻速 因為用CDR佢好快就會有大 招大有嘅timing都係啱啱落坦 打唔到隻王 好似冇乜用 反而攻速可能dmg高啲 招大有嘅timing差唔多打到王
新入坑 想問下Replacer DMG 姐係咩
Replacer係一個敵人嘅種類,應該係指緊對呢類敵人增傷
搵到啦 唔該原來講既呢班人
除左角色,仲有唔少怪都係replacer, 不過多數都係雜魚
點樣可以睇到D關卡怪物係 機械定replacer 之類
直到依家呢一刻都無任何方法睇到
某啲boss會mark返co定mech, 但大部分都係靠樣估+對劇情嘅理解
唔怪得望極個ui都睇唔到邊到有得睇下敵人種類
怪獸類係 CO
如果係紫色就有埋replacer
如果係人型有埋counter

應該
1000銀bin都洗唔到一件裝,笑左

呢個要幾時先有得打 卡住左話日期唔啱入唔到去
係咪課太多金,俾人調機率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞