[I/A/Steam] Counter:Side (13) 指揮is coming? - 係時候開始儲愛樂囡囡

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔明點解orca會坦過horizon
我60%左右 orca比人2炮秒 horizon輕鬆坦到後面
Orca唔係用嚟坦隻狙,比人兩砲秒係正常,一般嚟講可以一砲都唔食咁埋身

另外唔係話orca坦過horizon,而係orca坦得住嘅情況下佢輸出基本一定高過horizon (尤其如果手動開ult keep住reset cd)
而dc基本係要鬥快,先會話orca>horizon
不過其實我覺得唔想搞咁多野嘅話horizon應該係易用啲
始終今個禮拜有buff,多啲血=唔使搞咁多野
我見依家前面都多返人用horizon

我自己暫時就用orca打61%,今日試下horizon會係快左定慢左
但Nervier嘅速度通常都好rng
試完之後發現horizon真係易用唔少
主要係佢可以免疫hitstun同擊退,唔使擔心好似orca咁比人彈返船底
如果想打前排應該要110沈佳
依家-50%血,隻102沈佳成日無拿拿比人秒左...
幾時適合開始打world map raid
任何時候都要打
Raid呢啲你入左場就有獎,0dmg都無所謂
每季都有分數獎勵,所以一定要打足40000分
建議一有人call support就即刻入場打左先,唔係好快比人清晒
如果我想打高分少少咁可以點打
成日都連盾都過唔到
hit check嚟 高hit數就得
我每次基本上都係冇時間先完到場
個底分勁低
唔知咩問題
咁有無話點先可以推高hit數
用harim sobin依類就得
最簡單就抄隊

真係唔得operator 用 momo
打高左幾%,
用左足球妹btw照有用sigma
啱先打130raid
對面係唔係有反傷
我落隻orca幾秒就收左皮
Challenge 5-8 有冇隊抄死左好多次
anti ground res 要夠 你幾多?
無理到
我而家啲廢裝好似唔適合用銀bin洗stat?
yt應該有唔少
千奇唔好亂用金/銀bin
記得問清楚先好去洗,因為呢啲野要儲好耐
我之前好似亂玩左100金bin
OMG
下次唔好啦
唔緊要啦
100個金bin都只係10個anti-supporter dmg res
可能清細怪太慢?
nervier對aoe要求好高,你唔清晒啲細怪無人會打隻boss, 同時佢又會keep住召細怪
所以好容易出現一種成堆人圍係隻boss前面,但根本無扣緊隻boss血嘅情況

唔知你rosaria同rita咩練度同gear
貼下你隻orca配裝
另外130本來就唔係比新手打,你依家呢個練度應該打90/110先有得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞