[冬測之王] F1 2023 季前討論區 5

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
正常有天理已經9冠了

2021 robbed+Rbfia+19max
2022 Rb over cost cap+被逼試車

邪惡飲品隊搶左ham sir兩冠
搞掂了 不過用nord vpn 佢話我係阿根廷人要畀USD$47有冇辦法做返土耳其人
試吓del晒app同曲奇再用vpn由頭入過
弱弱一問47USD 係成季?
用邊一部都係唔得
懷疑係佢認咗nord 個土耳其做阿根廷
終於開季喇
我咸8屆要黎喇
下個禮拜先開
我都係用nord,冇事
你一定要經app俾錢
上網佢只認阿根廷
所以一定要買土耳其iTunes gift card,用app store credit俾錢佢冇得認你信用卡地址,即批
如果有咁嘅組合真係幾閪車都睇
咁即係冇8折?
App show TRY 592
你開app store個ac係土耳其定之後再轉
事關我由頭到尾都係用土耳其vpn整
係show 349.99 tl
上年四萬Covid無跑testing之後就
我開google 個邊 因為上年好似冇apple store
原來今年可以apple app 內畀錢?
可以,經蘋果俾錢佢唔會知你地址,同埋用gift card俾錢冇手尾跟
thx 巴打 試試先
睇個陣洗唔洗用VPN?
我今日FB見到「B字頭」$1088睇一年,但去nowe只見到有足球,都唔見佢有賽車,所以都唔知join咩好。

ps: 一向唔識vpn搞,只識乖乖地俾錢

我上年年尾98% cash back買咗兩年Nord vpn
1088係訂閱bein sports自己果面個年費plan
完全唔關nowe事
nowe仲係賣緊平時睇波既bein sports plan
然後我見now sales sell緊F1+歐聯組合
To 日經巴打
「你好,Now E 體育內容計劃正在調整中,有關 F1 計劃將於月內公佈消息!敬請密切留意 Now E Facebook專頁最新動態!感謝你對 Now E 的支持!」

所以唔洗再上嚟問 開季前會出plan比你地訂
見到用印度買f1 tv pro好似最平
有冇link 想睇下 研究下
即係$1088就係bein自己個app開來睇?如果$90一個月又唔係好貴喎,因我記得上年nowe睇F1 要兩舊幾水一個月(忘記了實數)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞