[冬測之王] F1 2023 季前討論區 5

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
上年定前年果邊開賽前日射埋飛彈都照跑
We race as money
前年max 神圈果日
隔幾KM 成枝飛彈爆落黎
油王課左水保平安
上年沙特站
炸咗賽道隔離個油庫都冇問題
可以繼續開車
想問下開vpn睇f1tv
簡邊個國家/地區最好?
捷克
Thank you
係咪都要用捷克Apple ID加gift card 大法?定係純粹網站用VPN連過去俾錢就得
好似係你喺是但一到sub左之後是但連去一個有F1TV pro live coverage 嘅地區就得

即係你唔一定要係捷克買,最平應該係土耳其/印度

詳情你可以㩒按熱門回覆排,再睇下頭幾名嗰到有教學
感謝

juicy

依家咩運動都會見到油王baba踪積
傾開左 放心唔會炸到賽道既
都估到 預咗
EK離場 QR補上
要為cyril平反了。
F1 官方出咗季前測試更表 唔駛大家左問右問
https://twitter.com/f1/status/1628504401706106881?s=46&t=OQOqBksuUKRzxKEmZERURQ
而家我哋先可以馬後炮,嗰陣邊知ZB 咁嘅人品

日久先見到人心,呢啲教訓無得買

等開波
我呢度都有講過我本身係麥記fans, 初初見到ZB入主之後車隊真係好咗(至少車身由乜都冇變成周圍都係贊助),但近年都覺得太商業化化,車手變咗廣告從業員多過車手…加埋四萬呢單野真係對佢冇曬好感
係唔係嚟緊嘅DTS screen cap
咁四萬單嘢都冇辦法,唔通留多佢一年繼續打少個咩有機會緊係即刻搶人才,貼錢送瘟神算
老麥係搶人才定葬人才
果張表有啲嘢係表達唔到
主要係Kmag一開季頭幾場都拎到分
季中舒仔race係好過Kmag,但去到季尾(除咗美國站)其實大家都無分,明顯車無upgrade 難再得分
再加埋Kmag sprint race 3場都有1-2分落袋
所以Kmag帳面上一定係好過舒仔

扮中肯咁講啦,呢個階段其實睇唔到舒仔一定好過Kmag
只可惜今年無得再睇到去比較
可圈可點

老麥咁樣玩,我都真係唔知四萬係回塘定純粹比人玩殘?
如果以墨西哥站計,佢似係畀人玩殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞