[NSWER] NMIXX討論區(8) 1st EP expérgo大發! 出道一週年&0225 Haewon生日粗卡

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
王生唔好貼錯咁多啦
唔好意思!想貼IG!但唔知點解?
本身都同情Jinni
但係佢揀Nmixx comeback時間點復出,呢樣有啲狗

佢咁快復出證明唔關健康問題事,其實原因都八九不離十
搵造型師影相 再叫佢repost 應該都係想再出返嚟 係睇下solo model 定演員者
韓國個邊嘅評論 有關Yun Jin 開新IG AC一事
1. 好漂亮啊,長得很時尚,她的Instagram應該很有趣
2. 這樣更讓人好奇她為什麼會退團了.. 而且她在海外的反應很好的說
3. 後天是NMIXX第一次以6人的形式回歸,然後現在Jinni的消息也出來了,雖然很好奇,但是心情很奇怪ㅠ 7個人都好好發展吧
4. 我覺得她在NMIXX裡面是最亮眼的成員,好可惜
5. 這個造型好漂亮
6. 我覺得Jinni在舞台上的表情和killing part都呈現得很好,很喜歡她,以後不會重新以偶像身分出道了嗎ㅠㅠ
7. 之後有可能是進行solo活動吧? 但好像不是要退出演藝圈
8. 會是像朴宰範那種情況嗎...
9. 暈,Jinni這個藝名可以直接用嗎...?
10. 她當了那麼久的練習生,結果出道沒多久就退團了,太可惜了... 希望可以一直當藝人,不然那張臉真的太可惜了
11. 超美ㅠㅠ 不當藝人的話真的太浪費那個顏值了
12. 好漂亮~~ 因為現在年紀還小,就算重新開始,相信一切也都會很順利的~
13. 哇ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 原本還以為之後都不會聽到她的消息了,所以很難過的說,太棒了
14. 為什麼要退團呢? 如果想從事演員活動的話,在JYP也辦得到啊
15. NMIXX的7位成員都選得很好,所以Jinni退出的時候我覺得很可惜ㅠ 希望Jinni也能成功

汁: 韓網評論翻譯站
到底點解退
唔會演員啦
仲未有簽邊間娛樂公司!
應該係上水整CV,再去傾約!
今晚係咪有Love me like this MV teaser?
Sorry!攪錯咗!
Jinni
其實所謂退團原因估嚟都冇用
反正Jinni自己同JYPE應該一世都唔會講
揀今日開IG係因為今日係退團第100日啫
鳩估係過完冷河之類
點都好, 6+1都會Gchi
若你好 就已經 很足夠
nmixx pics呢個twitter ac唔會再update jinni嘅野
開左個新ac專for jinni
https://twitter.com/jinnistagrams
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞