[NSWER] NMIXX討論區(8) 1st EP expérgo大發! 出道一週年&0225 Haewon生日粗卡

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
冇諗過會咁快見
唔經JYPE Cody手 感覺好唔同 係好嘅方面嘅唔同
佢係咪諗住行性感路線
Jyp一直都浪費緊佢個樣好開心可以見得返佢
我覺得jyp d cody害曬旗下全部女團
呢樣係成間公司最大嘅弱點好耐
其實成間野得星探係做到野
一dd啦
今次Cb前嘅宣傳同安排我覺得做得唔錯

https://twitter.com/NMIXX_official/status/1636971326916395010?t=G1jhzZNmwhSdkyfNQcCkkw&s=19
啱啱出左一期會員先睇到嘅Content 官方Twitter Po尋日已經有一堆留言話認證唔到 冇一個係話得 過左成日都唔識出個公告話知道左個問題處理緊
同埋我睇下佢聽晚個Cb live係咪仲係得720p
…唔知講咩好有好多嘢想問
You have too many questions to ask, I know
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞