[NSWER] NMIXX討論區(8) 1st EP expérgo大發! 出道一週年&0225 Haewon生日粗卡

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
LDN Noise 是英國倫敦作曲家及唱片製作人組合,由Greg Bonnick和Hayden Chapmen二人組成。
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/LDN_Noise

LDN Noise 主打冇THE HUB班友份
但係其他歌有好多the hub
佢上兩次都係企果到 等開估
MosPick都可以期待下
其實bae, Jiwoo, Sullyoon Kyujin Haewon Lily 係正路
不過被fake咗
咁應該唔會差得去邊 起碼有一定嘅信心先
算少啦 THE HUB應該係SQU4D御用請番嚟增加MIXXPOP感
有隻MosPick有隻KENZIE
My Gosh同HOME又有另一個新合作嘅主作曲家 應該會幾多元化

主打真係用新作曲家 開心
我估13號 0AM KST應該係Pre-release Young,Dumb,Stupid嘅歌同MV之類嘅野 Schedule同Track List都有兩粒星
14號就可能係出MV嘅Behind相/ 其他相 之後會再有Hints
唔敢講 但應該同O.O同DICE個音樂風格會幾唔同?

好多人估young,dumb,stupid 會pre release
13號teaser,14號mv
但13號係Headphone同片
14號係相
唔知啦 如果真係pre release 呢首我仲驚
呢首擺明係正宗mixxpop
到時嚇親人唔聽主打就死
其實都幾肯定係 打星呢個Hint好明顯
又唔會嚇親嘅 聽得Pre-release嘅人 主打點都會聽一次掛
調返轉諗如果第一首係mixxpop
咁主打可能大眾d
都係好事嚟
應該都會MIX 不過同上兩隻比 大路d
等唔切啦聽日就20號啦
打字打太快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞