一人一個ex or fd 既whatsapp最後一句

375 回覆
55 Like 12 Dislike
我愛你 早抖
下世小心啲
唔會☺️
Ok

XXX一開始應該同你講聲sorry, 令你依個月好似比人排咁, 無哂朋友咁, 其實唔關佢地事, 新群係我開, 係我帶哂佢地過去, 如果你要問我點解我都答你唔到, 我只可以話你知其實依個係一直有既念頭, 可能係我依家做野既同事影響or突然發癲咩都好, 我覺得我同你做唔到朋友, 我都講唔出個原因, 事出咁突然係真係無個導火線, 純粹係我想。 佢地點諗我唔知, 我都唔想佢地夾係我同你之間, 之前因為一直無講明白, 令到佢地好難做, 所以我決定打依段野比你。我同你之間應該唔會再好似以前咁, 黎緊只會, 如果你唔介意既, 做個點頭之交, 係街見到面笑下講兩句近況個種。 所以最後我想講既係, 如果你聽晚真係想黎既無問題, 但係要預左我唔會點理你。 打依段野既另外一個原因就係, 依排我控制唔到自己既情緒, 我會10成10咁寫左係自己既臉上面, 所以我唔想無同你講過, 但係聽晚又係咁西你面而令到佢地難做, 依家講左出黎, 我就唔洗因為要戴住面具去同你笑笑口而感到厭惡西你面。同埋幫我向YYY講埋對唔住, 個日撞到佢同佢講左大話。你有決定就同佢地講啦, 我聽日晏就要去買飛架啦。 Sorry, 對你係依一個月做出左咁既事, 令你忍受左一個月既另類欺凌。
好的
生日快樂😬😬
你鐘意啦
hahaha
我:考成點呀
佢:還可以
😂

我都一樣

我有野想同你講清楚 依兩個星期我已經諗清楚喇 我已經唔再中意你 我已經有鍾意嘅人 我地亦都差唔多喺埋一齊喇 所以你唔好再蹝時間喺我身上喇 好多謝你依一年對我嘅忍耐同陪伴 我希望你都快啲搵到男朋友 再見

應該係史上覆得我最長嘅msg
我揀佢

三個字,道出故事
我啲野你掉哂佢就得 唔該

利申藍絲
生日快樂
近排有冇買保險呀
你講到唔想見我咁
你要加油呀 btw sorry..
Sor ah
好多都刪晒,唔記得
好自為之 88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞