一人一個ex or fd 既whatsapp最後一句

375 回覆
55 Like 12 Dislike
Send錯?
我唔會再係你視線範圍出現,對唔住。

唉我係垃圾。
除左憎恨我唔識處理同你既所有野,所以我唯有一直憎你。一世都唔好再搵我,比之前既諾言都簡單既一句,你就應承我一次啦

咁都會俾我見到 個世界真係好恐怖

我係呢句野既主人 好耐無見

你係邊?唔答我?
除左憎恨我唔識處理同你既所有野,所以我唯有一直憎你。一世都唔好再搵我,比之前既諾言都簡單既一句,你就應承我一次啦

生日快樂

係咪已經wtsapp交流緊
你仲傷我唔夠?

對唔住....我真係知錯會改..我好唔想無左你
無左你我日日都頹都提不起勁
我發夢又見到你啦...
對唔住
I'm fine, thanks
你段錄音好長

10秒姐...
多謝

我連續同佢講左兩年生日快樂 但今年冇了 因為覺得佢根本就唔會彩番我 10幾年感情咁就冇了 但我根本唔知原因係咩。。

我都係

之前我同佢會打電話 12點鐘同大家講生日快樂
依家毎到生日都會希望係佢打過黎
咁都有得相認
但竟然冇我同佢份
有冇興趣投資下!?

我心諗屌你老母啦
我:Hello (雙灰剔)
我:Block 左我? (單灰剔)

從此以後都搵唔到佢

利申:分手後有正常傾過計,冇發生過咩事
多謝

我連續同佢講左兩年生日快樂 但今年冇了 因為覺得佢根本就唔會彩番我 10幾年感情咁就冇了 但我根本唔知原因係咩。。

我都係

之前我同佢會打電話 12點鐘同大家講生日快樂
依家毎到生日都會希望係佢打過黎

好掛住佢 好想同佢做番朋友 好想有佢陪我慶祝生日 十幾年感情真係捨得咩
生日快樂

Thank you

以前表白
個朋友話
我18歲前都唔會鍾意你

我o哂 屌 原來拍拖都有18禁咩。。。依家都好奈冇見佢
可唔可以唔好講完再見之後就冇再見…

分手。所有野完。
星期一你得閒?
D水勁清 仲見到魚仔!

之前去浮潛影比佢睇,佢打完依句就無再傾,我都廢時搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞