一人一個ex or fd 既whatsapp最後一句

375 回覆
55 Like 12 Dislike
做人就係咁
我覺得你唔夠上進
Mavis
唔好懶係深情 你唔配 你從頭到尾都係錯 你全部野都係由大話組成 唔好再用我影嘅相做icon同用我買畀你嘅任何野 我會覺得好嘔心 最好就係唔好以任何方式再出現係我眼前 我依家過得好好好幸福好快樂 畀同你一齊開心一億倍 所以請你收皮 你冇資格講愛
哈哈
對唔住
除左憎恨我唔識處理同你既所有野,所以我唯有一直憎你。一世都唔好再搵我,比之前既諾言都簡單既一句,你就應承我一次啦

咁都會俾我見到 個世界真係好恐怖

我係呢句野既主人 好耐無見

係真唔係呀 我又收呢句喎
Anyway la ok😌

唔得閒
生日快樂
你係雞黎架咋!

咁樣話你,你到忍到?
你一世都唔會有真愛
okok😂😂
Soulmate ever
好啦。
[member]一齊3年幾都仲有掛住佢,有時諗番起對佢講分手d說話時個心就赤赤痛。但係分手係正確,拍落去大家都辛苦,雖然佢唔明有d咩問題~ [/member]
除左憎恨我唔識處理同你既所有野,所以我唯有一直憎你。一世都唔好再搵我,比之前既諾言都簡單既一句,你就應承我一次啦

咁都會俾我見到 個世界真係好恐怖

我係呢句野既主人 好耐無見

係真唔係呀 我又收呢句喎

我都收到呢句喎
我:應承我 冇穿冇爛咁出返黎得唔得?
佢:好
log the fuck off from my ac now
冇Read到佢Message
算啦
有咩意思
生日快樂呀xxx
然後我已讀左佢 唔想令佢有1%嘅錯覺 因為我知佢應該仲鐘意我
曾經有咁既勇氣 問佢幾時出黎食飯
佢當時好興奮話好 之後約日子
佢就無再覆過我... 停留左係"約佢既日期? "
唔好懶係深情 你唔配 你從頭到尾都係錯 你全部野都係由大話組成 唔好再用我影嘅相做icon同用我買畀你嘅任何野 我會覺得好嘔心 最好就係唔好以任何方式再出現係我眼前 我依家過得好好好幸福好快樂 畀同你一齊開心一億倍 所以請你收皮 你冇資格講愛
哈哈

用你影既相做icon真係黑人問號
明明自己有新歡

做得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞