[Buddy+Na.V+LUVU]0225 VIVID DAYZ香港站 0307世上最好的崔俞娜CB(30)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

係咪有兩個箱抽,分開手持1680同1280兩個箱,兩個價位有啲唔同架喎
唔早到去抽一定逼爆
係,見賣飛個陣大家無好似台仔個邊勁嘈就亂咁嚟,想趕走埋香港班Na.V
數返座位表1680有8百幾人,抽600個褔利,即係有2xx張黃卡,係第二易中嘅卡嚟,有冇計錯
不要再說了
法國今次福利冇左睇彩排
雖然今次係fanmeeting
都要test下啲音響攝影㗎
桃園新年倒數都係唱幾隻有wow
定係主辦安排唔到
最唔想要合照
唔係抽中黃卡當贏
有撚病買個7點嘅fanmeeting老奉一定有時間6點前到?
你地係邊到買?要抽位
隊長同銀仔又去sweet
團飛
🎫$1680 門票:擊掌( 400名 )、親筆簽名小卡( 香港限定 ) 90張(隨機一位成員親筆簽名各30張)、圖體合照 ( 10人一組 ) 20張(名額200名)、親筆簽名即影即有20張、親筆簽名海報70張

冇睇錯既話$1680總共有840人
影相果度佢寫20表達得唔好,其實係200人
加埋其他福利,中獎應該就係780人
即係有60人會抽中黃卡,佔7.14%
咁都好啲,抽中黃卡真係唔知俾咩反應...
我預左抽中黃卡咩都無先

個手燈
18000 won 唔貴wow
$1,680(840人)
白色擊掌400名,中獎率47.619%
藍色簽名小卡90張,中獎率10.714%
粉紅合照200名,中獎率23.810%
紅色簽名拍立得20張,中獎率2.381%
綠色簽名海報70張,中獎率8.333%
黃色乜L都冇打爆春子60名,爆春率7.143%
中獎人數780名,中獎率92.857%,爆春率7.143%

$1,280(384人)
白色擊掌100名,中獎率26.042%
紅色簽名拍立得10張,中獎率2.604%
綠色簽名海報30張,中獎率7.8125%
黃色乜L都冇打爆春子244名,爆春率63.542%
中獎人數140名,中獎率36.458%,爆春率63.542%
我都覺好似會勁撚尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞