[求救]渣打係日本提唔到款

434 回覆
10 Like 239 Dislike
女朋友係緣份計劃識
笑佢前救左佢先啦
你最醒啦
覺得一個人嘅旅行俾錢習慣可以對抗通漲
都係嗰句,俾錢買服務
兩個都唔識諗
有咩理由咁大個人去旅行都唔拎cash旁身
條女身上有錢咩用住條女個啲先囉,唔好理點解你拎唔到開開心心玩左先算啦屌,唔通你仲想條女安慰你唔入去玩咩
此乃臭閪行為,建議立即在海外分手,等件臭閪自己用閪水洗臉 🙏🙏🙏

呢張渣打atm卡可以直接提外幣
渣打係直接扣你戶口港幣結存
7仔啲機有銀聯logo 就用得
你外幣戶口有日元應該係呢個玩法㩒出嚟

網上渣打理財即刻set返海外提款
但用港幣存款戶口啦
應該就搞掂
但我唔記得使唔使收香港電話sms

再唔得用信用卡食rate同手續費拎錢算啦
樓主堅弱智
兌左唔攞出來
你係海外㩒就算俾㩒都要手續費啦
俾錢人賺 抵你分手啦
你外幣戶口有日元應該唔係呢個玩法㩒出嚟
你講起有間大阪拉麵食左十幾年
10月去食 終於裝左部機係收card
人人都有第一次
因為你將港幣轉晒做円,冇晒港幣結餘?
之前第間行問過 你係香港既外幣戶口唔可以係外國提取
只可以係港幣戶口扣港元即時匯率出外幣
點解睇到你戶口冇錢就唔知
可能仲未氹掂…
但其實都理解到條女點解唔開心喎…
就是呢類陷家剷思維,養到呢類臭貨出來的
唔開心是兩個的,不只是佢一個
臭閪是在添煩添亂,毫無用處,不能共患難的,早點離開,保平安,令生活走回正軌 🙏🙏🙏
有冇銀聯信用卡
HSBC World debit 可以兌定 去到再拎
下 張卡㩒唔到大家都唔想 咁大個人遇到問題咪幫手諗點解決 個旅行你有份去本身條女唔預要用錢? 用佢張卡㩒住先又得 搵其他方法又得
但條女係選擇黑面 炮友都唔揀佢啦on9
呢d就係窮人去旅行既結果,有咩意外就唔會有多餘既錢去解決,黑起上黎呢幾日日本大地震樓主同條女可以訓街餓死了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞