有無人有玩黃金/白銀?

972 回覆
12 Like 5 Dislike
唔存在的
就算真係有穩定既ea,唔會比我地搵到
最多只可以起到輔助作用
點會無
慢慢搵實有嘅,mql5上面有好多不過要自己backtest再optimization
我指真係可以完全唔理穩定賺錢既
如果真係有請告訴我,可以課金
有興趣攞來回測
之前有north east way,不過爆左,如果個risk較低d,每個月攞錢,應該有數圍
反而wakawaka呢隻垃圾無死到
有興趣就自己bt
好多呢啲破解流出,呢掛最勁係wawa
mql5上面有,要識搵識test先得
waka垃圾在,馬丁係應該開得愈多層,就應該賺愈多錢,佢就一樣係賺一層既錢
隨時要食幾成風險,但賺一注錢
但佢又無爆倉
結論係,唔好擺咁多錢落去,等佢自己推上去,每個月都有5%-10%
咁堅? 馬丁唔係好易爆架咩
手炒都未必每個月有5-10%
咁都幾好,每個月有被動收入
d 錢唔可以擺係同一隻ea 度,hi 野多
mt4 too many requests真係好煩
唔夠本
亨特巴打當年好似GME咁逼到交易所洗橫手
幾百蚊買咗個EA
有玩明亮珍珠同璀璨鑽石
賣家d數據點 等你backtest結果
今日暫時賺咗100幾係網格+馬丁嚟,希望呢個星期可以回EA個本
wow祝你順利,最近我開始去了解EA,發現比想像中勁
返工忙,如果靠到EA穩定月5%+就好
肯定有嘅,有啲EA幾年都做到月5%+,有隻Waka Waka ea好似有live signal不過要1850usd 不過每隻ea幾勁都好都要做backtest+demo trade平唔代表差嘅
你去youtube 睇下forex forest d 片,佢有個idea 幾得意,就係當馬丁開到第4層,佢有個copy tade 抄主acc 個第4,5 層,咁佢主acc tp 果時,個slave acc 就贏到最大果份,又唔駛捱第1,2,3層dd
oic,btw其實你地點睇copy trade
可能比100美/月,就同ea一樣唔使點理
又有高手幫手打理,其實都大機會盈利(?
好一陣睇google望左望
佢係香港量化交易最出名既channel?
唔駛報佢d 班,睇佢同學講既idea 就得抄馬丁最高幾層真心有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞