有無人有玩黃金/白銀?

972 回覆
12 Like 5 Dislike
Cpi開乜,金/白銀先會升?
無咩關係數據好或者差都可能升,或者跌多數跟美股
好靜
大家都靜靜雞用ea刷錢…
暫時無用住backtest咗原來個ea可以開到4.5個lot好得人驚唔好用(已回本)
有玩過但唔識玩,俾佢左一巴右一巴
要backtest再optimization 搞好多野再上demo, demo得再上real accounts
有上youtube睇果個艾文,不過睇完自己做唔到…
唔係咁簡單…佢成日話呢啲位送錢唔係冇做呀,但我完全唔識
慢慢學啦
艾文應該係教SMC?
好難㗎,無咁易學識
但學識咗就至少有賺錢嘅能力
你試多幾次,咪可以夠100lot拎樂天個舊金…
無知一問smc係咩?
暫時得5手,有5舊水5月1前要刷多95手先有舊金
Smart Money Concept
算係比較多炒外匯既人都用既技術
唔做傻散,盡量跟大戶一齊入場咁
SMC有各門各派,youtube睇到眼花
艾文有冇料就成疑,無見過佢親手trade, 下下都話睇住呢度,睇住果度,
同埋佢好多野都係其他人d野,無咩係自己諗出來

基本都係覆述人地個course d野
咁複雜…,我以為都係price action果啲野
佢有開班,聽佢講話有啲同學都有啲成功,不過幾多失敗就唔知
佢d野未signal tom d野,signal tom未 Al Brooks d野

研究ea好過研究手炒
一個月course錢都賺到笑啦,仲trade黎做咩
有無料唔知,未睇過佢d付費片
可能香港少人教掛,佢做起左招牌就成車人去報course
ea係咩嚟?
純粹係超值交易位置每個人嘅理解可能同人哋都唔同
根據我聽返黎
入面環境好唔友好,唔識又無人答
成功既同學只係佢本身有底,新手入去係on99咁
佢有料痴cfu賣course, cfu fan base大
佢手野就見仁見智
程式交易,一樣可以令你每月有穩定收入既工具
回報唔算高,但積少成多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞