[MOOMOO]MAMAMOO討論區[62] 金容仙0221生日快樂!美洲巡演is coming?

975 回覆
15 Like 4 Dislike
仲要間濕鳩rbw乜柒都冇做過
其實我唔知爛橋做過D乜
舞 曲 詞 MV 連通告都要四個自己黎
柒野就想搵藝人出黎做擋箭牌
我諗左諗其實係咪呀莎先係最早完約果個 世巡未搞完唔知佢團體約個邊會點
啱啱先睇返台灣Behind

仙三nim
原來佢地有上running man
有冇link
呢個好似只係上左1 part
傻仙就真係上左既
輝仔一向都正
去完港場發現香港好多輝飯
Btw 佢記性真係好勁 玩game又係
根本就係全能Ace
四個之中佢對自己最冇自信
又成日收收埋埋 對住黑金都唔講自己野
希望佢得到多啲人嘅喜愛
佢真係全能但好低調覺得佢係屬於「你欣賞到我 我會歡迎 欣賞唔到咁就thank you next」咁
見佢係新公司都幾開心
又開左YT channel
輝仔真係靚到傻 佢走個陣仲影住我地
不過輝仔真係收得好埋 又唔肯主動講
華莎秀問撞到輝仔會唔會老尷同唔知輝仔諗緊乜都係得呀星舉X
我諗呀星私底下應該搵輝仔一對一傾計唔少
星嘅理想型係輝仁
我理解既 第一眼見到輝仔就覺得佢好特別
全音域主唱同主舞有邊個唔鐘意
可惜日月同輝
星狗係初戀

但星更喜歡痴住佢姐
所以當輝仔問星要跟佢交往嘅話會答應的吧,佢都怯咗,輝仔真係幾正
冇記錯星媽好似好鐘意輝仔
果Part星狗勁放閃
香港個場演唱會佢地有無互cover歌?我太遲先追佢地
有 同韓場一樣
真係好感激有佢地嘅存在,係我心情低落嘅時候遇到嚟個團,但後悔太遲追佢地,絕不放手!

想講我真係loop左勁多次 cover隊友隻歌之餘仲唱到自己個味道先勁
https://youtu.be/r9Qd0wH3oMg
其實我一路都唔係好分得清傻仙同輝仔把聲 直到佢地交換先知原來都幾大分別
傻仙把聲好似一個浪cum埋黎咁 輝仔就係漣漪咁有少少水花
唔知你地明唔明我講緊乜
輝仔係cover晒每個成員嘅歌都唔會覺得佢唱嘅唔係自己嘅歌,傻仙都係好有個人特色,星唱華莎嘅歌有個人韻味,但華莎唱星首歌就好似唔太到位?
我覺得舊年個德國拼盤幕後花絮仲閃
BTW輝仔居然記得所有德國餸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞