[MOOMOO]MAMAMOO討論區[62] 金容仙0221生日快樂!美洲巡演is coming?

975 回覆
15 Like 4 Dislike
睇緊佢地以前D片
有排煲
淨係四個已經有排睇
我仲會睇埋佢地啲打歌舞台
個人最鐘意睇佢地上去蒙面歌王 loop左好多次
傻仙出道一年就上去同其他歌手鬥唱功真心好癲
依加覺得輝人其實都幾正,嚴重被低估
不嬲
佢不嬲都好正
我第一次睇MMM就覺得傻仙同輝仔好撚靚女
不過輝仔份人好低調又唔多上綜藝 四個入面佢最怕生保人
睇簽售會有粉絲同佢講要同佢結婚,佢話會認真考慮下
好想睇佢地4個一齊上rm
而家RM越做越頹
睇完華莎show最後一集我反而想有電視台俾個節目佢地自high同唱下歌仔
佢地有乜唱歌綜藝係未上
queendom又上過,蒙面歌王又上過
Once you Whee in, you can't whee out

輝怕生d 以前喺團d綜藝比較難散發個人魅力

個人覺得佢轉左去THE L1VE之後開心左唔少 或者係更善於表達自己? 開左個人YouTube channel之後 終於有個地方可以完美咁散發個人魅力 去玩 飲飲食食d Vlog世一
我諗上得個啲佢地都上哂咁濟
不朽的名曲同柳烈熙的寫生薄佢地出道初期都有上
又係好經典
首深夜飛行個舞台我睇左好多次 完全想像唔到係出道一年未夠既女團應有既氣場 改編原曲勁到
K-POP無左佢地我會覺得好可惜
輝仔似想work life balance多過搏命搵錢
如果想搵錢一開始就唔會簽仲細過爛橋既公司
無可否認佢轉左The L1ve個人真係精神左好多
佢youtube vlog都好少人睇,我係睇佢演唱會cover傻仙首歌先覺得佢都唔錯,之後睇queendom覺得佢其實都幾正
真係會越睇越發現到佢嘅魅力,聽過好多輝飯初入坑嗰陣本命都唔係輝
前期綜藝輝仔好好笑的
反應勁快勁精靈
係 玩遊戲仲好撚勁
但中間俾泡菜班鍵盤戰士鬧到後面個人收歛哂
而家係成員面前先會做返佢本來既一面
佢係勁叻,有才能,有記性,但無乜人留意佢,因為佢啲隊友存在感好高

傻仙適合做老婆,輝仔適合做女友type
佢之前發生咩事?點解咁多黑粉?
泡菜D黑粉通常都好撚on9
最大個單就係佢個仆街老豆借輝仔個朵搞到人地屋企破產同個老豆自殺
然後佢個女走去鬧輝仔話佢害死自己屋企
D網友如獲至寶咁鬧埋一份
輝仔被逼公開自己同個仆街老豆已經好多年無聯絡
結果個條女一句sorry都無
感覺好似自從呢單野之後輝仔有得唔上綜藝就唔會上
佢自己一個上綜藝好似得一個 仲要係20分鐘左右去宣傳隻歌
Decal入坑完睇完綜藝變左輝飯
早期weekly idol佢好正
Rainy Seasons最撚on9
神黎架咩 點撚知天氣會咁差
希望佢繼續做自己就得,唔洗理啲黑粉啦,不過可能就係太多黑粉令佢發展有局限性
我覺得佢其實幾正另一個point係當隊友俾人恰,佢會反擊
因為輝先入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞