召喚System撚(ISO9001/14001 etc.)

86 回覆
0 Like 0 Dislike
有無做梗嘅巴絲? 除左9001/14001, 其他System都得
留tg或者開個谷交換下行情
Push
push
連登係咪無system撚
仲有iso 50001同ohsas18001都好常見

行得audit都仲有好多玩法
咩叫system撚先 internal搞iso 又得,internal audit,做第三方audit 又得

Internal implement 其實應該叫咩
我自己做Internal, 對3rd party嘅消息都有興趣
其實做得Internal implement, 通常都要食埋Internal Audit?

咁一定係9001最多
50001同18001無玩開

咁一定係9001最多

咁一定係9001最多

咁一定係9001最多

咁一定係9001最多

咁一定係9001最多

唔做就唔錯 小做就小錯 我都係比人audit既一方 只係睇哂成張list知佢想玩咩
13485同14971
係咪好偏門?
13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

咁一定係9001最多

其實好多公司都話自己有iso9001
實際上最後佢有無真係跟住個system行就見人見志
13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

咁一定係9001最多

其實好多公司都話自己有iso9001
實際上最後佢有無真係跟住個system行就見人見志

13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

唔知社會浪費幾多資源養住呢個垃圾行業
一D用都無 不事生產仲要阻住地球轉
唔知社會浪費幾多資源養住呢個垃圾行業
一D用都無 不事生產仲要阻住地球轉

係 standard有時係矯枉過正 我哋自己都唔會跟足做
但係 收皮啦你 大公司閒閒地都拎梗3個以上system嘅cert
無用啲公司唔會走去拎 一個audit cycle已經要比6位數字CB
無返幾張cert都唔好叫自己做大公司
我唔排除有好多仆街QS
不過睇你個樣都係成日唔跟規距做野所以先比QS煩住
13485同14971
係咪好偏門?

呢2個真心唔識

讀過17025 9001 14001 做過lab但唔洗掂17025
依家將會做9001同14001😫 要做埋internal audit😫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞