想買海茵莊園27.9%收租計劃,有冇伏?

136 回覆
5 Like 53 Dislike
$11000/呎
今日有2房買,你可去買啊
九建出名陰毒
我覺得今年跌多15%
話撚之佢咩plan幾多%咩
全部當樓價平幾多比你咪易計啲

掉轉樓價升 都唔洗分俾佢
屌幾時開始要包賺。根本好多人買樓 跌市AA夾係唔會買。好多時係氣氛好先自己買
比1成就想出租?? 又想飲咖啡?
你唔講 我都無為意 係喎 , 係咪可以見疑即報 ?
AA話冇做按揭唔計九按,可以出租
發展商可以出租

下... 咁其實啲買家 仲係咪買家
成個感覺咁似 借左大耳窿咁款既
我都唔知係點玩,要試下先知
要幾低賤先會諗埋呢啲仆街手法sell客
唔使講咁遠,大灣區都大把
垃圾發展商同埋呢個垃圾盤
竟然仲有人問

你真係覺得畀咗43萬首期之後你合法租出去?
AA話冇做按揭,應該得掛
https://youtu.be/i0A42z_cx9g

你係咪之前冇聽過呢間發展商
路人甲
有聽過,個別事件姐,同個優惠無關
幾十個買家上去叫個別事件
好野
由此可見閣下接對唔係中立
好生意呀祝你
希望你喺連登搵到幾條水魚
將軍澳海茵莊園推售餘貨 暫沽8伙

02月12日(日) 15:39新聞觀看次數:208

以現樓形式重推餘貨的九龍建業(00034)將軍澳海茵莊園,周日(12日)通過先到先得及價單形式發售36伙。據市場消息指,截至下午約2時,暫沽8伙。資料顯示,該盤月內交投步伐加快,本月至今累計已售出約31伙。

原文網址:將軍澳海茵莊園推售餘貨 暫沽8伙 | on.cc東網 | 產經 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20230212/mobile/bkn-20230212153923637-0212_00842_001.html
收完兩年租白食白住避過高息期,到時樓市升番想點都得
AA係咁講
我都係複述
諗落又好似幾合理
2年後升左,就算畀SSD放都有賺
所以年回報就係27%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞