【羅馬兩側前肢不良於行】羅馬暨摩連奴球迷聯合討論區 - (80)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Mourinho: "My expectations? I’ll say what I think at the end of the season because I have plenty to talk about. Tonight I have to protect my boys."

摩佬
係咪因為知道而家限米煮限飯 同以前嘅佢差好遠
其實都係大局為重
人就係得咁多 鬧都無用
盡力入前四先最重要
何況我覺得佢好鍾意羅馬
只係依家成件事同當初班主搵佢個計劃藍圖好大出入
某程度同熱刺有啲相似
不過利維都係狗嚟架喇
熱個陣利維都係話會課金
但撞正疫情
依家羅馬又撞正FFP
我相信佢都無奈
似季尾走wo
摩佬好少留係隊果時 肯講自己隊野
成篇文佢真係講哂
咁依家羅馬人腳水準係點 大家都心中有數
球迷依家咁樣郁啲就boo k2 bove
對k2 呢個啱啱先係一隊正選出場既人
建立返啲信心都係需要既
要知道已經係無人用 多一個k2好過無
雖然唔知k2有無心病
Bove 始終都係新….要保護下既
C4 對比之前我都覺佢盡左力
咁既人手 踢到尋日咁
我做球迷都收貨喇
睇到一篇咁解釋:

另外關於穆里尼奧提到的噓聲,這裡面應該是有一些誤解。 今天羅馬南看台表現反常不是針對球隊,而是因為Fedayn事件(羅馬極端球迷組織)。

Fedayn之前被那不勒斯和貝爾格萊德紅星ultras伏擊了,對方組織了50多人,蒙面持械埋伏了羅馬球迷,造成10多人受傷,還搶走了一個裝滿橫幅和旗幟的袋子,這些橫幅很多都有幾十年曆史了,然後貝爾格萊德紅星球迷把這些橫幅帶到自己主場看台,倒掛之後燒掉了。

這是一次有組織的伏擊行為,起因是之前羅馬和那不勒斯球迷在高速公路上的衝突,至於為什麼會有貝爾格萊德紅星球迷參與,這是因為不同國家的極端球迷會有結盟,敵人的敵人就是朋友,羅馬球迷跟薩格勒布迪納摩球迷是盟友,貝爾格萊德紅星球迷就去支持那不勒斯球迷了。

乜咁極端架咩當地
咸仔似乎次回合出唔到

琴晚瞓瞓吓覺突然間扎醒咗,心諗係咪有啲乜嘢未做,一開馬會Apps即刻醒覺羅馬踢緊,當時贏緊一比零,忍痛付出500大元封印客隊,成功

羅馬高機率贏波關鍵
晴晴睇到一半瞓覺+喬布斯投注對家
封印
我投注效果係羅馬防守buff +50% 及對手命中率 debuff -50%

上次薩爾斯堡強行臨完場開出係因為僥倖
教主
又洗$500
儲定氣 次回合
要保羅馬前四條路好難行
我遲d 要燈埋拉素A米國米先掂
睇見Daddy波對強隊坐一分 搏三分
對中下游搏三分 大致都做到
只要歐霸肯多啲輪換 我覺得仲可以保到前四
一齊加油
我羅要爭氣
歐霸早d輸係好事 傷多幾個聯賽唔駛玩
我都覺得我羅放棄歐霸,專心聯賽好D
次回合忍痛唔買留錢等垃素
教主
拎得出手既人真係唔多
意大利啲新聞開始講摩佬想走
夏天最壞打算賣摩佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞