Youtube Premium 趕絕外籍人士冒充阿根廷人

334 回覆
345 Like 16 Dislike
仲係做緊梅建國鄉里
我都收到個payment email
佢只係話VISA有問題
咁我識吓轉張Master睇吓點

不過即睇今日郁得阿根廷,之後印度土耳其應該都應該會搞埋
玩到要你用當地信用卡比錢就已經咩嘢都唔使玩
Alphabet唔係傻嘅
一開波我俾$128 Family plan
俾朋友笑做咩唔用印度版$13蚊咁上下
跟著覺得好on9 俾貴10倍
就轉美斯國
幾時組團去阿根廷開銀行戶口?
咁咪即係證明個19 premium係over priced囉

只係淨每個月比盡廿蚊嘅嘢好意思收60
我第三個月 要手動過數
上個月直頭完埋都搞唔到
轉土耳其交一年年費解決件事
係,所以而家一蚊都唔撚比
今次係 visa 卡先有事
好在有張 master 卡
轉咗卡睇吓得唔得
iOS用緊 Brave web browser,App內設定(啟用背景音訊)有得熄螢幕/轉其他Apps會繼續播
youtube離線、收藏下載聽,先至用到 App入面叫做 播放清單
到達所支援的影片頁面後,下載按鈕先會出現在 address bar的右邊

去開啟 設定>啟用背景音訊,位置在右下角的‧ ‧ ‧選單
播放清單的介面位置一樣在‧ ‧ ‧選單
將會顯示縮圖、幾多分秒、MB大小。向左掃、長按會再有分享網址功能之類的操作

單一首重複播,按播放畫面一下出現最左面的循環按鈕
指定幾首播一次,首先新建資料夾後移動
有一點要熟悉的是,觸發到佢熄咗播放清單的介面,播放會暫停返回 web brwoser的介面
應該話係12個月每個月頭自動過數,之後yt會再問
你廿蚊係one off咩
點解香港特別貴
上兩星期先幫我老表vpn整
咁快玩完
冇廣告都成舊水個月 on lun 9
HSBC Red card,乜都收唔到
做咗幾年美斯同鄉,以前十零蚊一個月family真係爽,就算而家加價接近3倍都係30零蚊
資本主義嘅Comparative Advantage = 乞兒
死乞兒駁嘴?
content creators 又唔使食飯?
下下政治打壓youtuber又黃又紅標係乜意思?
所以唔好用
An用Vanced , iOS 用AdGuard, 電腦用Adblock
試下依家衝上長實總部,同李嘉誠講,佢當年搬走香港啲廠上支那,所以佢係乞兒
屌你老母真係九唔搭八,你個世界冇電腦㗎?!問緊人點解一定要用電話平板睇片啊!
死乞兒命大條道理 幾欣賞你
最緊要自己唔覺得乞兒就得
做咗未?做咗先返嚟覆我
就算派咗消費卷 都唔好拎嚟買炒價卡
https://lih.kg/2581875

死乞兒冇錢學人打機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞