Youtube Premium 趕絕外籍人士冒充阿根廷人

334 回覆
345 Like 16 Dislike
因為支那冇得用?
Sri Lanka都平
family 128蚊6個人睇,平均21蚊個月。
真金白銀拎出黎話唔抵既人,一人拎5千出黎買隻每月派息5厘基金都己經唔洗搞咁多野。
正價撚佢一出我已經即用
聽indie必備

唔好問我點解唔用本地野indiecast
我自己就一定係用電腦睇片嘅,電話對我嚟講係通訊用途,上連登睇地圖咁嘅啫.返屋企就淨係用電腦!
係!
on9仔

你老尾笑撚死,咁大聲話俾人知做乜春,冇人想知你剩係用電腦睇片呀

你用好喇,唔好要其他人同你一鳩樣啦,你咁撚醒,冇人跟得上你架
最仆街係黃標完你就繼續照出廣告
收入google 自己袋哂一蚊都唔俾content creators

然後個黃標政策愈改愈on9,改到頭7秒爆粗即紅
改完仲有追溯期,十幾年前d 片都紅黃埋標
死乞衣
用adguard home 啦
adguard home
印度人之前張信用卡cut左 轉唔到信用卡依家
YOUTUBE黃標有兩款
1 政治性黃標,得罪中共就到, 剛開直播同觀眾打招呼已黃標,都擺明針對個台

2 無關政治

2的情況都嚴重左, 因為YOUTUBE黃標禁完照塞廣告搵錢,YOUTUBE就有動機亂9黃標

其實低價PLAN家庭PLAN本身就係商家同用家的攻防戰,無咩乞唔乞兒
當然商家都有權打擊, 但NETFLIX宣佈完打擊共同反而係跌

其實呢類subscription 唔少人就係見有方法平就照訂
當日有VPN 潮,大把人訂完覺得慢而絕大部分時間唔開
首先vpn連印度/土耳其,開google account
用呢個account買youtube premium

咁樣?
我用surfshark好似唔work
有無教學?我本身19年買,但張信用卡expire之後,佢要我用當地信用卡
係咪用vpn連去土耳其,開Google account
然後用呢個Google account買premium?唔使用當地信用卡?
有 去旺角搵佢

阿根廷人改做master card就搞掂唔洗轉國籍?
用舊email轉地址就得?
定要開個新email?
其實Youtube一早知用戶用低價區
你係掛VPN買但用時係香港IP,YOUTUBE後台電腦系統定期出報告時都有顯示的

客戶增長放緩咪開始鎖低價區,希望客人偷渡呢段時間建立起依賴會願意加錢訂閱

其實做生意都係計算同策略,有班友成日借頭借路屌人無道德刷優越感仲核突
我係阿根庭人呀hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞