Youtube Premium 趕絕外籍人士冒充阿根廷人

334 回覆
345 Like 16 Dislike
要慳嚟支持下同路人 youtuber
啲錢用嚟俾 google 定手足我諗唔洗多講
agger
總部:香港
真係多撚謝哂喎屌你老母

Prosfinity is a Hong Kong based company, founded by a group of young entrepreneurs in early 2022. Our goal is to help people protect their privacy and anonymity in the digital world, by bringing forth connected products that give users more control over who gets to see what they’re doing online.
講得好!
上面屌人乞兒班人 = 支持中共
抵啦
成班乞兒
你上連登無課金俾連尼住你都係乞兒,五十步笑百步
我唔會為咗慳少少認自己係火雞同埋阿差囉
咁唔慳嘅你仲日日上連登 連自己血壓都唔慳啲
會唔會爆血管
你有冇邏輯架 我上連登係有廣告版 點解唔課金係乞兒呢?
你上YOUTUBE唔想睇廣告 但係又唔想比正價 好似支那人咁翻牆攞著數 先係乞兒呀
買S23好似送三個月youtube premium
香港人俾得起
其他地方收同樣價錢大部分人俾唔起
電話可唔可以block YouTube 廣告
成班同強國人有得揮
唔課YouTube但課俾YouTuber又算唔算乞兒
openai 咪無預港豬囉
同大陸喱睇齊
youtube好似係定價最搵香港人笨的公司
我見平時跨區買遊戲港區都係高價區,但差距都少左

你針對某些區的人收一個離地的月費搵笨咪預左有人跨區
google 都有權lock ip 唔做生意姐

呢一切就係商家同客人的攻防戰,等於用水貨係咪不道德?
用水貨係港行又貴同屈人為損壞唔保
所以就出現大量人去amazon買野寧願唔要保養
netflix都話打擊家庭plan但最近半笠水
自己搜尋'Netflix禁共享帳號爆罷訂潮|疑縮沙改口暫僅3地區執行'

因為好多人就係見身邊朋友訂就訂埋
見家庭plan 平咪訂埋再塞比父親同親戚
其實Netflix都知係大把低用量用戶白交月費津貼其他用戶

討論區有班人為永遠搵位屌人企係道德珠峰
但攪生意係動態而唔係原教旨
lm
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞