[I/AN]在地下城尋求怪物祭S級[5]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔係話神大人80交流隻劍姬會出死光?
點解我打死左佢都未出過
同loki一樣,唔洗SL打贏左

我都過左,冇見過,不過真係未聽過,乜野死光?
H 28 boss ,turn 10都會咆哮架咩…
屌佢我仲慢慢磨,先磨左50%…
無劍姫媽媽狼人,s 唔到一等位boss 命男主莉莉一野俾牛秒左

仲有隻團長 打唔到一位boss

全隊原四

都冇用 冇靚4星上神 打唔到高難度關

I know that feel

巴打狼換隻5突報喪就過到啦
我隊野無眼睇 ,雖然過到但S唔到
無劍姫媽媽狼人,s 唔到一等位boss 命男主莉莉一野俾牛秒左

有都S唔到,無SUP
我建議將命換走做媽媽,雙補

我媽媽同莉莉都唔夠2000血,無命減力死咗十世

分2次拎 一次過到就得
另一次全部ALLIN

係床度打恩惠up打到訓著左

打咗幾粒

真喺課唔落手

分2次拎 一次過到就得
另一次全部ALLIN

過得一次,真要死淨報喪,5突真心OP
想問下英雄恩惠可以點刷,完全唔夠用

升cp15 交流任 主線任
星期2送1個恩惠UP 半個鍾
而家個活動都送好多

而家個活動都送好多

係咪星期二1900開始?

而家個活動都送好多

恩惠關唔開UP都刷到,但機率就
依家逢星期二會送1條KEY
活動好似又會送3條

而家個活動都送好多

個活動完全唔夠打,新手啱啱玩第三日

而家個活動都送好多

個活動完全唔夠打,新手啱啱玩第三日

一開始升主線 咁多薯餅升恩惠打錢抽角
升下D角 臨尾再打返活動
反正而家D活動唔會停 呢個MISS左咪打下個
等多幾十石應該可以黎多次十連
等多幾十石應該可以黎多次十連

等結果

而家個活動都送好多

係咪星期二1900開始?

以前喺,依家改咗送KEY,你想幾時開就幾時開,一個禮拜一條,未用唔會畀新你,所以最好星期二前用咗佢
H 28 boss ,turn 10都會咆哮架咩…
屌佢我仲慢慢磨,先磨左50%…

係,我放棄左
H28....應該短期內都唔會打到...
10,13,14 turn, 都出秒殺技
H28....應該短期內都唔會打到...
10,13,14 turn, 都出秒殺技

我諗我打埋D交流任都冇野打
28 29BOSS 冇可能過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞