[I/AN]在地下城尋求怪物祭S級[5]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我打過幾次h28 ,佢次次turn 10都打我報喪(排第一),係咪會固定打第一隻或會揀低防的?

你有魔劍佬有挑釁唔洗驚

啱啱試左,5xx防,挑釁成功但俾佢秒左,同埋好似魔反唔到

招技物理黎

[mg]https://holland.pk/t9j2eazn[/img]

fake哂,物理激光…

諗返又真係讀咗物理先知咩為之激光

都啱嘅……又真係冇理由話激光係魔法…

不過照咁計,用火用水用風,都只係屬性物理攻擊,地震龍卷風全部都係物理

又啱,魔法什麼的,根本不存在

冇詠唱

貝爾都唔洗詠唱
儲咗1200石all in 新pool 一個4*都無
心淡
心淡

無課金存勁耐石,抽唔到4星個下真係好sad
心淡

無野做a返28-8
唔算好難打,但要一隻都唔死就好撚難
要升隻姐姐再試
心淡

突三星黎用 一樣勁
心淡

突三星黎用 一樣勁

滿突3星勁過2突4星 (好似係
無野做a返28-8
要升隻姐姐再試

我依家研究緊點樣谷硬隻坦之後狂挑釁
無野做a返28-8
要升隻姐姐再試

家姐用鍛造
心淡

突三星黎用 一樣勁

我個情況係3星好多都可以3、4突但原4 1突都無
仲要我啲sup全部都係防禦型sup
10抽佢真係夠膽死
得一張3星其他都係2星
10抽佢真係夠膽死
得一張3星其他都係2星

抽新pool囉
一定最少有2張3星
心淡

突三星黎用 一樣勁

我個情況係3星好多都可以3、4突但原4 1突都無
仲要我啲sup全部都係防禦型sup

咁咪突三星玩住先
抽到四星再突
最緊要過到活動
無野做a返28-8
要升隻姐姐再試

家姐用鍛造

有時真係谷死一隻高攻,不如要佢少d攻高d防
今星期四唔知有冇新野呢
加左角色?
之前35/35
而家變左35/36
琉可唔可以當補血用,無lili無媽媽 用緊3星lili
琉可唔可以當補血用,無lili無媽媽 用緊3星lili

可以
加左角色?
之前35/35
而家變左35/36

係喎!我差弗蕾亞,百合,琉…計埋先35

成功一次S百合妖精80交流任
前2WAVE打得較辛苦
最後1WAVE放到2下必殺就攪掂

前2WAVE打得較辛苦

仲未夠cp
七日卷中劍雞 想要莉莉多d
七日卷中劍雞 想要莉莉多d

下張卷
中劍姬咪好,2突

係咪冇隻用得

前2WAVE打得較辛苦

仲未夠cp

我連百合都冇

唔公平,除左貝爾其他男嘅都冇交流任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞